La Falke-verktøy klare hverdagens gjør-det-selv-oppgaver

16. september 2019

«Gjør det selv» har i august 2019 testet jem & fix’ verktøymerke Falke i form av en skrumaskin, en stikksag, en rundsag, en vinkelsliper, en multikutter og en slipemus, som alle sammen passer til et og samme 18 V batteri. Konklusjonen er at disse verktøyene er sterke nok til å klare de fleste gjør-det-selv oppgavene i hverdagen* og det til ekte lavpris.

Forskjelligt Falke verktøy

Hverdagens verktøy med 5 års garanti

«Gjør Det Selv» fortsetter sin ærlige vurdering av merket med å anbefale «Kjøp eventuelt en dyrere maskin av de typene du bruker mest og la Falke ta seg av resten».

Dette stemmer godt med det vi ønsker å signalisere med vårt verktøymerke Falke. Vi henvender oss til gjør-det-selv-folket, som setter i gang med større og mindre prosjekter samt vedlikeholder sine boliger i hverdagen. Til dem har vi utviklet Falke-serien, som er en solid verktøyserie til en ytterst fornuftig lavpris.

I den løpende utviklingen av Falke-verktøyet er det fokus på kraft, presisjon og pålitelighet. Falke-verktøyet FFU-testes og har en kvalitet som gjør at vi tilbyr 5 års garanti på alle våre Falke-maskiner.

 

Les testresultatene på gjoerdetselv.com

Vil du lese mer om resultatene av de enkelte testene av de seks verktøyene fra Falke, kan du lese artikkelen «Komplett Verktøysett på batteri til 3630 kr.» på gjoerdetselv.no her: https://gjoerdetselv.com/verktoey/komplett-verktoysett-pa-batteri-til-3630-kr

 

Se hele vår Falke-sortiment her

 

*) sitat fra artikkelen «Komplett verktøysett på batteri til 3630 kr.» på gjoerdetselv.no publisert 28.08.19