Åpningsfest i Hamar og Flekkefjord7. mai 2021

Alt til dine fix det selv-prosjekter

Vi er stolte av å åpne ytterlige to jem & fix butikker i Norge. Butikkene er fylt til randen med byggematerialer, verktøy, maling, EL- og VVS-artikler og mye mer.

I jem & fix elsker vi fix det selv-prosjekter, og når du handler byggematerialer i jem & fix, kan du komme langt for mindre da alle våre produkter er lavpris. Så om du skal i gang med å legge en ny sti i hagen, rense terrassen eller lage et bålsted, så har jem & fix det du skal bruke. Vet du ikke helt hvordan, kan du finne fix det selv-film og trinn for trinn guides med komplette materialelister på jemogfix.no.

Åpningsfest med lavpris

Åpningsavisen gjelder hele åpningsuken. Kom innom mandag-lørdag, hvor vi holder åpent fra 8-20. Merk at vi har utvidet våre åpningstider denne uken – normal åpningstid er mandag-lørdag fra 8-19.

På grunn av Corona situasjonen, er det fortsatt en del restriksjoner man skal ta hensyn til. Vi sørger for avstand og håndsprit, og overholder regjeringens anbefalinger ift. antall kunder i butikken. Pass derfor på hverandre og hold avstand – også i jem & fix.

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept. Kjernen i konseptet er det vi kaller «hyggelig selvbetjening».

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er nettopp derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det lett for deg som kunde å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus, og se varenes plassering i din lokale butikk. Det gjør det lett for deg å finne varene når du kommer til butikken. I tillegg har vi fjernet alle unødvendige omkostninger. Dette for at du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen.

Om jem & fix

Byggemarkedskjeden jem & fix er en 100% dansk familieeid virksomhet med lavpris som kjerneverdi. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked i flere år av PriceRunner. Dette på grunn av at vi skjærer bort alle fordyrende omkostninger for å sikre våre kunder den laveste pris.

jem & fix har 124 butikker i Danmark, 50 butikker i Sverige, og nå 7 butikker i Norge.

Del denne siden: