Nøkkelboks


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Nøkkelboks

Nøkkelboks til hjemmet

Hold styr på nøkler med nøkkelboks i hjemmet. Nøkkelboksen kan låses med kode som du selv velger. I denne kategori finner du nøkkelbokser som kan oppbevare nøklene på et sikkert sted.

Nøkkelboks til sikker oppbevaring av nøkler 

Nøkkelbokser er virkelig praktisk i mange sammenhenger hjemme. En nøkkelboks kan brukes til å oppbevare nøkler, og boksen låses igjen med en kode. På denne måten oppbevares nøklene dine på et sikkert sted. Det kan være ekstranøkkel som er låst igjen i nøkkelboksen hvor kun familien kjenner til koden. På denne måten kan barna glemme nøkler, eller rett og slett ikke ta de med seg, da man er sikker på at de kan låse seg inn med ekstranøkkelen i nøkkelboksen. Det kan også være rengjøringshjelpen som har behov for å låse seg inn, uten at det er noen hjemme.

En nøkkelboks kan også brukes dersom man skal leie ut huset eller leiligheten, hvor man da ikke har mulighet til å avlevere nøklene.

Innbrudd å bryte opp nøkkelboks

Det er mange situasjoner hvor man har bruk for å ha nøkler oppbevart på en sikker og forsvarlig måte - og det kan man med en nøkkelboks. De fleste nøkkelboksene kan henges opp utendørs, så har du lett adgang til nøklene.

Er du i tvil om din forsikring dekker et eventuelt innbrudd i nøkkelboksen, kontakt forsikringsselskap før du setter opp nøkkelboksen. Som regel vil forsikringen dekke hvis det er tegn på innbrudd i nøkkelbokksen. 

Kjøp nøkkelboks hos jem & fix

Hos jem & fix har vi et utvalg av nøkkelbokser til hjemmet. Du finner også andre varer til oppbevaring av verdier på denne siden. Du kan se utvalget og bestille i dag, eller besøk din lokale jem & fix.