Mer fix for pengene – se våre nye filmer

Hva betyr egentlig ”mer fix for pengene?” Det er vår humoristiske måte å si at man kommer langt med lite når man handler i jem & fix.

Vi har laget flere nye reklamefilmer som viser at det er både enkelt og fornuftig å handle lavprisvarer i jem & fix. Kjenner du igjen deg selv eller noen du kjenner i filmene?

NO Videofronter Isms Grill

Grillkveld eller hageflambering? Sjekk lagerstatus

På jemogfix.no kan du sjekke lagerstatus på alle våre varer og se varens plassering i din lokale jem & fix butikk, så du ikke drar på handletur forgjeves. Du kan også lese mye mer om produktene på jemogfix.no.

NO Videofronter Isms Bilvask

Bilvask eller flytur? Hyggelig selvbetjening

Vi har hyggelig selvbetjening i våre butikker – det holder nemlig lavprisen lav. Butikkene er innredet likt og oversiktlig med synlig skilting så du enkelt kan finne det du trenger selv. Du kan også slå opp varens plassering på jemogfix.no.

NO Videofronter Isms Bruser

Dusj eller hjernemassasje? Alltid lavpris

Vi hyller fix-det-selv-folket og deres mange spennende prosjekter, og vi vet at man får det beste resultatet med gode materialer og det riktige verktøyet. Vi har lavpris til alle hver dag, så du ikke kan bruke prisen som unnskyldning for å komme i gang med dine prosjekter.

NO Videofronter Isms Toilet

Toalett eller lenestol? Ingen kundeklubber

Vi har ingen kundeklubber, fordelsprogrammer eller medlemspoeng. I stedet har vi lavpris til alle hver dag - uansett om du kjøper lite eller mye.