Lampeuttak & lampestikk


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Lampeuttak & lampestikk

Når du henger opp en lampe hjemme er det selvfølgelig viktig at lampen er riktig montert i lampeuttaket og at det elektriske anlegget er utført av en godkjent elektriker. Men det betyr ikke at du kan bestemme hvordan det ferdige resultatet skal skal se ut. Lampeuttak, lampestikk og noe så enkelt som et deksel til lampeuttaket er med på å lage akkurat det riktige uttrykket, slik at lampene dine kommer til å henge akkurat som du har forestilt deg. Derfor finner du her et utvalg av rosetter, deksler og lampeuttak i forskjellige farger og former.

Lampestikk og lampeuttak må selvfølgelig helst passe til lampen: er det er en mindre lampe du skal henge opp vil du få det peneste resultatet med et lite, diskret lampeuttak. Og omvendt hvis det dreier seg om en større eller tyngre lampe må lampeuttaket som lampe skal henge i selvsagt også kunne bære vekten av lampen. Og så skal lampeuttaket og lampestikket naturligvis også helst passe til lampen og omgivelsene.

Derfor har vi i jem & fix lampestikk og lampeuttak i flere forskjellige størrelser og farger, slik at du kan velge det tilbehøret som passer til dine lamper. Se utvalget her på siden, og se også våre mange andre billige elartikler.