Laminatgulv Burlington Oak

Varenr.: 9029305

Laminatgulv Burlington Oak

Varenr.: 9029305
  • Laminatgulv i mørk Long Island med en matt overflate og naturlig tekstur
  • Gulvet har en tykkelse på 8 mm og kan brukes til gulvvarme
  • Det er 6 paneler i en pakke, som tilsvarer 2,52 m² pr. pakke
375.48

Varebeskrivelse

Laminatgulv Burlington Oak 8 mm

Gulv i en vakker Long Island eik-look med en supermatt overflate og v-skjøter. Gulvet har en naturlig struktur som sammen med de ekstra brede panelene gir det et fint og eksklusivt utseende. Gulvet har en tykkelse på 8 mm og er egnet for gulvvarme.
 

Produktdetaljer :

  • 20 års garanti gis til private hjem
  • Mål: 8 x 327 x 1285 mm
  • 6 stk. paneler pr pakke
  • Antall m² pr pakke: 2.52 m²
  • Kvalitet: AC4/klasse 32

Flott og slitesterkt laminatgulv

Et laminatgulv er spesielt designet for deg som ønsker et pent gulv som vil holde seg pent i mange år. Det er ekstremt holdbart på grunn av den spesielle overflaten gulvet er laget med, noe som understrekes av de lange garantiene som følger med gulvene - for dette er det 20 års garanti. Du kan nøye deg med et minimum av vedlikehold, som er begrenset til støvsuging og lett gulvvask, noe som gjør et laminatgulv ideelt for den travle familiens hverdag.

Naturtro materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologien som brukes når du kopierer naturens egne materialer til det nye gulvet. Du får et helt perfekt og superfint gulv, som til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som tre eller fliser. Det er noe du kan glede deg over i mange år.

Monteres med et enkelt klikksystem

Hvis du vil prøve deg på å montere gulvet selv, har vi sørget for at gulvet er laget med et enkelt klikksystem, slik at denne oppgaven kan gjøres raskt, enkelt og trygt - helt uten bruk av lim. Før du monterer gulvet, må du vurdere hvilket underlag du vil bruke. Og i vårt sortiment finner du flere varianter for forskjellige formål. Felles for dem alle er at de er med på å sikre en behagelig gangkomfort, lydabsorberende og lett isolerende.

ReadyFix Logo

Spesifikasjoner

Type Verdi
Antall m2 pr. pk. 2,52 m²
Garanti 20 år
Høyde 8 mm
Farge Eik
Type Plank laminatgulv