Laminatgulv Long Eik Elemental

Varenr.: 9051416

199,00/m2 382,08 pr. pak
  • Laminatgulv modell Eik Elemental Long, som er designet som et plankegulv med ekstra lange planker i eik, og med et grålig utseende
  • Gulvet har en tykkelse på 10 mm og kan brukes til gulvvarme
  • Det er 5 paneler i pakken, som tilsvarer 1,92 m² pr. pakke

Laminatgulv Long Eik med et grålig utseende

Laminatgulvet her er en del av Ultra Collection-gulv fra Kronoflooring, og denne utgaven heter Eik Elemental. Gulvet er designet som et plankegulv med ekstra lange planker i eik, og det har et grålig utseende med en veldig naturlig overflate. Gulvet har mørke knuter.

Egnet for gulvvarme

Gulvet har v-fuger og har en antibakteriell overflate. Den er 8 mm tykk og egner seg til gulvvarme. Mellom de forskjellige panelene er det en naturlig overgang i dekorasjonen, noe som gir gulvet et pent helhetsinntrykk.

 

Gulvstørrelse:

  • 20 års garanti gis til private hjem
  • Størrelse: 10 x 192 x 2000 mm
  • 5 stk. paneler pr pakke
  • Antall m² pr pakke: 1,92 m²

Minimum vedlikehold

Et laminatgulv er spesielt designet for deg som ønsker et pent gulv som vil vare i mange år. Det er ekstremt holdbart på grunn av den spesielle overflaten gulvet er laget av, noe som understrekes av de lange garantiene som følger med gulvene. Du kan nøye deg med et minimum av vedlikehold, som er begrenset til støvsuging og lett gulvvask, noe som gjør et laminatgulv ideelt for den travle familiens hverdag.
 

Ligner naturens egne materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologien som brukes når du kopierer naturens egne materialer til det nye gulvet. Du får et helt perfekt og superfint gulv, som til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som tre eller fliser. Det er noe du kan glede deg over i mange år.

 

Montering med enkelt klikksystem

Hvis du vil prøve deg på å montere gulvet selv, har vi sørget for at gulvet er laget med et enkelt klikksystem, slik at denne oppgaven kan gjøres raskt, enkelt og trygt - uten bruk av lim. Før du monterer gulvet, må du vurdere hvilket underlag du vil bruke. Og i vårt sortiment finner du flere varianter for forskjellige formål. Felles for dem alle er at de er med på å sikre en behagelig gangkomfort, lydabsorberende og lett isolerende.

ReadyFix Logo.jpg