Laminatgulv Impulse Collection - Mørk eik

Varenr.: 9039103

Laminatgulv Impulse Collection - Mørk eik

Varenr.: 9039103
  • Impulse Collection i mørk eik er et vakkert, mørkt laminatgulv
  • Har en autentisk struktur og er egnet for gulvvarme
  • Det er 9 paneler i en pakke som kan dekke 2,22 m2
  • Mål: 8 x 192 x 1285 mm
286.38

Varebeskrivelse

Flott, mørkt laminatgulv med autentisk struktur

Plankegulv med en autentisk overflate og v-fuger. Gulvet har en dyp mørk farge og en struktur som ser ut som et ekte tregulv. Gulvet har en tykkelse på 8 mm og det er egnet for gulvvarme.

Produktdetaljer:

  • 20 års garanti gis i private hjem
  • Mål: 8 x 192 x 1285 mm
  • 9 stk. paneler pr pakke
  • Antall m² pr pakke: 2,22 m²

Laminatgulv er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde

Et laminatgulv er spesielt designet for deg som ønsker et pent gulv som vil vare i mange år. Det er ekstremt holdbart på grunn av den spesielle overflaten som gulvet er laget med, noe som understrekes av de lange garantiene som følger med gulvene - for dette gulv er der 20 års garanti i private boliger. Du kan nøye deg med et minimum av vedlikehold, som er begrenset til støvsuging og lett gulvvask, noe som gjør et laminatgulv ideelt for den travle familiens hverdag.

Naturtro materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologien som brukes når naturens egne materialer kopieres til det nye gulvet. Du får et helt perfekt og superfint gulv, som til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som tre eller fliser. Det er noe du kan glede deg over i mange år.

Klikksystemet gjør monteringen enkel

Hvis du vil prøve deg på å montere gulvet selv, har vi sørget for at gulvet er laget med et enkelt klikksystem, slik at denne oppgaven kan gjøres raskt, enkelt og trygt - helt uten bruk av lim. Før du monterer gulvet, må du vurdere hvilket underlag du vil bruke. Og i vårt sortiment finner du flere varianter for forskjellige formål. Felles for dem alle er at de er med på å sikre en behagelig gangkomfort, lydabsorberende og lett isolerende.
ReadyFix Logo

Spesifikasjoner

Type Verdi
Antall m2 pr. pk. 2,22 m²
Garanti 20 år
Høyde 8 mm
Farge Eik
Type Laminatgulv