Laminatgulv Fix It Eik 3 stavs

Varenr.: 9045471

59,00/m2 190,57 pr. pak
  • Laminatgulv - 3-stavs eik med en rustikk overflate som er slitesterk
  • Gulvet har en tykkelse på 6 mm og er egnet for gulvvarme
  • Det er 12 paneler i en pakke, som tilsvarer 3,23 m2 per kvadratmeter. pakke
På lager i butikk
Lagerstatus ble sist lastet: 27. sep 2020 16.51

Laminatgulv som 3-stavs eik

Laminatgulv designet som et 3-etasjes eikegulv med rustikk overflate. Gulvet har en tykkelse på 6 mm og er egnet for gulvvarme.
 

Produktdetaljer :

8 år garanteres i et privat hjem
Dekkstørrelse: 195 x 1382 mm
12 stk. paneler pr pakke
Antall m² pr pakke: 3,23 m²
 

Flott og slitesterkt laminatgulv

Et laminatgulv er spesielt designet for deg som ønsker et pent gulv som vil holde seg pent i mange år. Det er ekstremt holdbart på grunn av den spesielle overflaten gulvet er laget med, noe som understrekes av de lange garantiene som følger med gulvene - for dette er det 20 års garanti. Du kan nøye deg med et minimum av vedlikehold, som er begrenset til støvsuging og lett gulvvask, noe som gjør et laminatgulv ideelt for den travle familiens hverdag.

 

Minner om naturens egne materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologien som brukes når du kopierer naturens egne materialer til det nye gulvet. Du får et helt perfekt og superfint gulv, som til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som tre eller fliser. Det er noe du kan glede deg over i mange år.

 

Samles med enkelt click-system

Hvis du vil prøve deg på å montere gulvet selv, har vi sørget for at gulvet er laget med et enkelt klikksystem, slik at denne oppgaven kan gjøres raskt, enkelt og trygt - helt uten bruk av lim. Før du monterer gulvet, må du vurdere hvilket underlag du vil bruke. Og i vårt sortiment finner du flere varianter for forskjellige formål. Felles for dem alle er at de er med på å sikre en behagelig gangkomfort, lydabsorberende og lett isolerende.

FIX-IT.jpg

Spesifikasjoner

Antall pr. pk. 12 stk
Dekkformat 195 x 1382 mm
Antall m2 pr. pk. 3,23 m²
Type 3-stavsgulv laminatgulv
Høyde 6 mm
Garanti 8 år
Farge Eik