Kålrot 'Wilhelmsburger'
Kålrot 'Wilhelmsburger'
- Kålrot med gult og velsmakende kjøtt
- Egner seg i kokte retter, supper eller bakt med andre rotfrukter
- Trives i de fleste typer jord, men er særlig velegnet til leirholdig jord
- Sås direkte på vokseplassen når jordtemperaturen er over 5 grader - typisk i april-mai
- Kan høstes i juli til oktober
- Posens innhold rekker til ca. 10-15 meter
Varebeskrivelse
Kålrot 'Wilhelmsburger'
Kålrot egner seg i supper, stuinger og gratenger, eller bakt sammen med andre rotfrukter. Den har gult og velsmakende kjøtt. Trives i de fleste typer jord, men det er en fordel å bruke leirholdig jord.
Frøene sås direkte på vokseplassen, ca. 1 cm ned i jorden. Jordtemperaturen bør være minst 5 grader ved såing, som typisk skjer i april-mai. Tildekk gjerne med fiberduk for tidligere høsting og for å unngå insektangrep. Kan høstes over en lengre periode fra juli til oktober.
Posens innhold rekker til ca. 10-15 meter.
Produktdetaljer:
- Sort: Wilhelmsburger
- Planting: April-mai, når jordtemperaturen er over 5 grader
- Høsting: Juli-oktober
- Rekker til: ca. 10-15 meter
![Weibulls](https://media.jemogfix.dk/prod-mediafiles/no/dtl/700/Weibulls.jpg)
Spesifikasjoner
Type | Verdi |
---|---|
Type | Grønnsak |
Grønnsakssort | Kålrot |