Kålrot 'Wilhelmsburger'

Varenr.: 9030499

Kålrot 'Wilhelmsburger'

Varenr.: 9030499
  • Kålrot med gult og velsmakende kjøtt 
  • Egner seg i kokte retter, supper eller bakt med andre rotfrukter
  • Trives i de fleste typer jord, men er særlig velegnet til leirholdig jord
  • Sås direkte på vokseplassen når jordtemperaturen er over 5 grader - typisk i april-mai
  • Kan høstes i juli til oktober
  • Posens innhold rekker til ca. 10-15 meter
29.90

Varebeskrivelse

Kålrot 'Wilhelmsburger'

Kålrot egner seg i supper, stuinger og gratenger, eller bakt sammen med andre rotfrukter. Den har gult og velsmakende kjøtt. Trives i de fleste typer jord, men det er en fordel å bruke leirholdig jord.

Frøene sås direkte på vokseplassen, ca. 1 cm ned i jorden. Jordtemperaturen bør være minst 5 grader ved såing, som typisk skjer i april-mai. Tildekk gjerne med fiberduk for tidligere høsting og for å unngå insektangrep. Kan høstes over en lengre periode fra juli til oktober.

Posens innhold rekker til ca. 10-15 meter.

Produktdetaljer: 

  • Sort: Wilhelmsburger
  • Planting: April-mai, når jordtemperaturen er over 5 grader
  • Høsting: Juli-oktober
  • Rekker til: ca. 10-15 meter
Weibulls

Spesifikasjoner

Type Verdi
Type Grønnsak
Grønnsakssort Kålrot