Hengekøyer og solsenger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hengekøyer og solsenger til å slappe av i hagen

Når solen står høyt på himmelen er det ingenting som er bedre enn å slappe av i en hengekøye eller solseng i hagen. Hos jem & fix finner du et stort utvalg av forskjellige typer hengekøyer og solsenger slik at du kan få mer glede av det gode været hjemme i hagen.

Her kan du få både en klassisk, billig hengekøye i lerret som er lett å ta med på telttur og en mer luksuriøs og solid hengekøye laget av metall som en sofa med tak, slik at du kan slappe av og lese en god bok uten å bli blendet av solen eller sitte flere mann sammen og nyte været sammen.

Du kan også få ekstrautstyr til hengekøyen, som stropper til oppheng i for eksempel et tre. I tillegg til en hengekøye kan du også se utvalget av solsenger som består av mange forskjellige modeller, fra klassiske drømmesengen til den praktiske solsengen med hjul som lett kan bæres rundt i hagen. Du kan finne jem & fix finne en solseng som passer din stil enten i tre, plast eller metall i forskjellige kvaliteter og prisnivåer. Se også de koselig hagemøblene som gir en fin stemning på terrassen. Stikk innom jem & fix eller se mer her på siden, og finn din nye solseng eller hengekøye til hagen.