Grohe Start medium servantbatteri

Varenr.: 9044995

899,00/stk
  • Grohe Start servantbatteri i middels høyde for vasken på badet
  • Batteriet har et håndtak, og med Grohe SilkMove glir håndtaket lett når vannet skal slås av og på selv etter mange års bruk
  • Med Grohe StarLight får du en blank overflate som er enkel å rengjøre og kranen har krom finish
  • Den har Grohe EcoJoy-mousseur, som er vannbesparende og gir et vannvolum på 5,7 l / min
  • Takket være SpeedClean er tuten lett å rengjøre for kalk, fordi dysen er laget av silikon
  • Armaturen er enkel å installere med Grohe QuickFix, og inkluderer fleksible tilkoblingsslanger på 3/8" og en løfteventil 1 1/4"

Grohe Start servantbatteri i krom

Denne Grohe Start servantbatteri er i medium høyde og passer til vasken på badet. Grohe Start er en serie kraner som er enkle å installere og har Grohe SilkMove og Grohe StarLight-teknologier som gir deg disse fordelene:
  • Grohe SilkMove er patronteknologien i kranen og gjør det utrolig enkelt å slå kranen av og på. Det er et håndtak på kranen, og du kan enkelt stille inn mengden vann og temperatur takket være Grohe SilkMove - selv etter mange års bruk av kranen. Denne er en 28 mm keramisk patron.
  • Grohe StarLight gir en blank overflate til kranen, og denne har kromfinish. StarLight gjør det også enklere å rengjøre kranen, som ganske enkelt trenger å tørkes med en tørr klut. Overflaten er ripebestandig, og den beholder det blanke utseendet.
I tillegg har Grohe Start servantbatteri Grohe EcoJoy SpeedClean mousseur, som er en vannbesparende funksjon. Den er designet for å redusere vannforbruket og gir et vannvolum på 5,7 l / min. Med SpeedClean er det enkelt å rengjøre tuten fordi dysen er laget av silikon. Kalkrester fjernes enkelt med en hurtig tørk.
 

Enkel å installere Grohe Start

Med Grohe QuickFix er det raskt og enkelt å installere kranen. Fleksible tilkoblingsslanger på 3/8" og løfteventil 1 1/4" er inkludert. Kranen er beregnet for ethull montering.
Grohe_logo.jpg

Spesifikasjoner

Antall grep 1
Merke Grohe
Farge/materiele Krom
Berøringsfri Nei