Gloria Pro 1200 li-on ryggsprøyte 12 liter

Varenr.: 9062771

Gloria Pro 1200 li-on ryggsprøyte 12 liter

Varenr.: 9062771
  • Gloria Pro 1200 er en batteridreven ryggsprøyte, som bl.a. kan brukes til ugressbekjempelse og spredning av vannoppløselig gjødsel
  • Sprøyten holdet et konstant trykk (maks. 3 bar), så du unngår manuelle pump
  • Med et ergonomisk selesystem, så sprøyten sitter komfortabelt på ryggen
  • Beholderen kan inneholde 12 liter
  • Det medfølger to sprøytelanser og en påfyllingstrakt
  • Ekskl. batteri - kompatibel med Bosch 18 V Power 4All-batteri
2270.00

Varebeskrivelse

Gloria Pro 1200 li-on ryggsprøyte 12 liter

Elektrisk ryggsprøyte fra Gloria i modellen Pro 1200 li-on, som kan brukes til ugressbekjempelse og spredning av gjødsel i hagen. Ryggsprøyten består av en beholder med en kapasitet på 12 liter, et komfortabelt selesystem, 2 sprøytelanser samt en trakt for påfylling.

Gloria Pro 1200 ryggsprøyte gjør det lett å komme seg rundt i hele hagen, da den er batteridrevet og har en automatisk sprøyte som holder et konstant trykk på maks. 3 bar, så du slipper å sprøyte manuelt.  

Det anbefales at ryggsprøyten tømmes og rengjøres etter bruk for maksimal holdbarhet.

Ergonomisk selesystem

Med Gloria Pro 1200's ergonomiske seler er det ikke noe problem med langvarige sprøyteoppgaver. Selesystemet er nemlig designet sånn at ryggsprøyten er komfortabel å bære og arbeide med i lengre perioder om gangen. 

Selene har polstring på skuldrene og rundt livet, så remmene ikke gnager. Foran er det to tverrgående remmer med klikkspenner så ryggsprøyten kan spennes helt inntil kroppen. Det ergonomiske og komfortable selesystemet gjør at det blir lettere å børe opptil 12 liter væske i beholderen.

Opptil 5 timers driftstid

Gloria ryggsprøyte er en batteridrevet sprøyte, så du har full bevegelsesfrihet når du arbeider med den i hagen. Ryggsprøyten leveres uten batterier, så dette kjøpes i tillegg. 

Sprøyten er kompatibel med Bosch 18 V Power 4All-batterier, f.eks. Bosch batteri 18 V 2,5 Ah-batteri, varenr. 9053159, som gir en god driftstid på opptil 5 timer.

Medfølgende utstyr:

  • 1 x Sprøytelanse (messing)
  • 1 x Påfyllingstrakt
  • 1 x Kjegle- og flatstrålelanse

Produktdetaljer:

GLORIA logo

Spesifikasjoner

Type Verdi
Antall liter 12 liter
Merke Gloria
Type Ryggsprøyte