Flagg & flaggstenger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Flagg & flaggstenger

Enhver hage med en flaggstang og et livlig flagrende flagg tar seg flott ut på en vakker sommerdag med høy sol og blå himmel, og i Norge er vi heldige som har et utrolig vakkert flagg med en fascinerende historie. Det er bestemte tider for når flagget skal heises og tas ned, men flaggreglene gjelder i utgangspunkter det offentlige.

I løpet av et år er det en rekke offentlige flaggdager her til lands, og 17. mai er naturlig nok en av disse. Dette sier reglene Det er forskrift angående bruk av statsflagget og handelsflagget som sier noe om hvilke dager som er offentlige flaggdager, som ikke nødvendigvis er de samme som fridagene i løpet av et år. Forskriften slår også fast på hvilke tidspunkt flagget skal heises og tas ned: På denne tiden av året skal flagget heises klokka 08:00, og tas ned ved solnedgang, men ikke senere enn klokka 21:00 hvis sola går ned etter det. Fra november til og med februar skal flagget opp klokka 09:00, men i Nord-Norge heises flagget kl 10:00 i samme periode, og tas ned kl 15:00 - ikke ved solnedgang, som i resten av landet.

Finn din nye flaggstang og masser av tilbehør til flaggstenger i jem & fix

Er det på tide å skifte ut ditt gamle flagg med et nytt, eller vurderer du å investere i en ny flaggstang, finner du ulike flagg og flaggstenger i jem & fix. Når du kjøper et nytt flagg til flaggstangen, må du også se etter størrelsen på flagget og snoren som passer til lengden på flaggstangen. I vårt utvalg finner du blant annet en snor til flaggstangen, en vimpel 10 m. flaggstang og flagg på fot, små flagg til fødselsdagsfester og diverse tilbehør.

Det er også her du finner en flaggstang i glassfiber i forskjellige mål, og leter du etter en flaggstang med vippebeslag er det også der du finner det. I tillegg til flagg og flaggstenger vil du også finne et utvalg av tilbehør til flaggstangen din i jem & fix, for eksempel flaggstangtopper, flaggsnorer og flaggsnorholder. Er det fødselsdag i familien er det også hyggelig å ta imot gjestene med en liten miniflaggstang ved døren som du naturligvis også finner her i vårt utvalg. Se utvalget her.