Carport


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Carporter du selv kan bygge

Med en solid carport i høy kvalitet fra jem & fix kan du trygt glemme å måtte bruke morgenene på skrape snø og is av bilrutene når vinteren og frosten herjer. I vårt utvalg av rimelig carporter finner du nemlig flere varianter som er kjennetegnet av høy kvalitet og en enkel konstruksjon som er lett å bygge selv. For selv om det kan høres ut som et større prosjekt trenger det ikke være vanskelig å bygge sin egen carport. Du må bare huske å velge en type carport som passer din bolig fordi carporten ofte blir bygd i forlengelsen av eller langs boligen.

Få tak over bilen og plass til syklene med en carport fra jem & fix

Hos jem & fix finner du enkelt en billig carport i vårt stor utvalg som kan passe til din bolig. I vårt utvalg av billige carporter kan du blant annet finne en carport med tilhørende redskapsrom hvor du kan oppbevare alle hageredskapene, sykkelen eller gressklipperen. Dette er en smart og effektiv måte å innrede oppkjørselen på og bli kvitt rotet og samtidig står hageredskapene i le for vind og vær. I jem & fix har vi billige carporter i flere forskjellige størrelser, og du kan også få en dobbel carport der det er plass til hele to biler som kan stå parkert i tørt vær. Flere av våre carporter er laget av bærekraftig, impregnert tre som tåler all slags vær i mange år. Du kan med fordel gi carporten din trebeskyttelse slik at du forlenger treverkets levetid enda mer.

Gi bilen din ly fra snø og slaps

Gi bilen et godt hjem og slipp et tykt lag av snø eller våte blader på frontruten. På den måten kan du være sikker på at bilen alltid er klar til bruk, og at du slipper å måtte gjøre frontruten ren når du skal ut døren om morgen. Se vårt utvalg av carporter på denne siden eller besøk en av våre jem & fix-butikker og bli inspirert. Vær oppmerksom på at noen av våre carport tilbys eksklusive takplater. På den måten har du selv muligheten til å velge nettopp den typen og fargen som passer best til ditt hus og som tar seg best ut i oppkjørselen.