Brensel


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Brensel og trebriketter til peis og ovn

Når det er kaldt ute er det ingenting som er bedre enn å tenne opp i ildstedet eller ovnen og nyte varmen som sprer seg raskt i rommet. Med en vedovn eller en peis holder du strømregningen nede, og samtidig skapes det en atmosfære og hygge som gjør det litt lettere å komme gjennom en hard og kald vinter.

Bruk trebriketter i stedet for ved

Trebriketter er et biprodukt fra treindustrien, og det er flere fordeler med å bruke briketter i stedet for tradisjonell ved. For eksempel er trebriketter en økonomisk og miljøvennlig kilde til energi, og fordi de er laget utelukkende av rent tre er det ingen rester av bark eller harpiks, noe som gir en jevnere avbrenning.

På samme tid er trebriketter CO2-nøytrale og dermed et mye mer miljøvennlig alternativ sammenlignet med andre fyringsmetoder. Hos jem & fix kan du finne et godt og billig utvalg av brensel og trebriketter for vedovn og ildsted samt brensel. Husk at det er mest optimalt for en god opptenning å bruke små mengder ved i ovnen eller peisen og eventuelt tenne opp med tennposer eller tennbriketter.