Bor- & skrumaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bor- & skrumaskiner til den profesjonelle og gjør det selv-typen

Uansett om du er en profesjonell eller en mer uerfaren gjør det selv-håndverker, er både en bormaskin og en skrutrekker obligatoriske deler i verktøykassen. En skrutrekker og en drill er din beste venn til både større og mindre byggeprosjekter - fra de små oppgavene som for eksempel å skru skruer i veggen til bilder eller til større oppussingsprosjekter. Du finner et stort utvalg av bore- og skrumaskiner til mange ulike formål hos jem & fix, som garantert vil lette ditt skru- og borearbeid.

Skal du bore i harde materialer som mur, betong og lignende, trenger du en kraftig slagbormaskin. Med en borhammer trenger du ikke å legge inn dine egner krefter for at den skal fungere optimalt, slik som en slagbormaskin, og kan derfor være det riktige valget for deg om du skal bore i et hardt materale som mur, stein eller betong. Vi har også et stort utvalg av bor- og skrumaskiner som kan brukes til de fleste prosjekter, og som har soft-grip håndtak som gjør det behagelig å arbeide med i lang tid. Vi har dessuten et variert utvalg av elektriske og batteridrevne maskiner til dine behov og arbeidsoppgaver.

Stikk innom en jem & fix-butikk i nærheten av deg, og få inspirasjon til ditt neste gjør det selv-prosjekt, eller sjekk ut utvalget her på siden.