Bor- & skrumaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bor- & skrumaskiner for den profesjonelle og gjør-det-selv-typen>

Uansett om du er en profesjonell eller gjør-det-selv-håndverker, er både en drill og skrutrekker obligatoriske deler i verktøykassen. En skrutrekker og en drill er din uunnværlig hjelp både til større og mindre byggeprosjekter, og gjør-det-selv-prosjekter - fra de små oppgavene som for eksempel å skru skruer i veggen til bilder eller til større prosjekter. Du finner et stort utvalg av bore- og skrumaskiner til mange ulike formål hos jem & fix og som garantert vil lette ditt skrue- og borearbeid.

Skal du bore i harde materialer, mur etc., trenger du en kraftig slagbormaskin. Du må ha utført bore- og nedbrytingsjobber i hjemmet kan en borhammer være det riktige valget for deg. Vi har også et stort utvalg av bore- og skrumaskiner som kan brukes til de fleste prosjekter, og som har softgrip håndtak som gjør det behagelig å arbeide med i lang tid. Vi har dessuten både et utvalg av ledningsdrevne og batteridrevne maskiner avhengig av dine behov og arbeidsoppgaver.

Stikk innom en av våre jem & fix-butikker over hele landet, og få inspirasjon til hvilken type bore- eller skrumaskin du trenger til ditt neste gjør-det-selv-prosjekt eller byggearbeid.