Bilbatterier, el-ladere & ladekabler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Leter etter et nytt bilbatteri?

Trenger bilen din, scooteren, båten eller kanskje gressklipperen din et nytt batteri? Mangler du en lader, slik at fritids- og bilbatteriene alltid er klare til bruk? Eller trenger du ladekabler og ladestasjon til elbilen din? Alle delene finner du her hos jem & fix, hvor vi har et bredt utvalg av bilbatterier, ladere og ladekabler.

Finn riktig bilbatteri

Vårt utvalg av bilbatterier er ikke bare for bilen, men inkluderer også batterier for gressklipper, scooter, båt og andre maskiner og kjøretøyer. Med et nytt bilbatteri er du sikker på å være forberedt, enten det er når du skal klippe gresset med gressklipperen, ut med båten, eller kjøre en tur på scooteren eller i bilen.

Sørg for at det er strøm på batteriet

Det er også i denne kategorien du finner ulike ladere for batteriene. Dette kan være til stor hjelp hvis det er maskiner som ikke brukes så ofte. Med en batterilader er du sikker på at du kan få strøm på batteriet, slik at du kan bruke maskinen eller båten igjen uten å måtte bytte batteriet. Det er derfor en god idé å ha en batterilader tilgjengelig når du har batteridrevne maskiner hjemme.

Ladekabler til elbilen

Har du skaffet deg elbil, da har du kommet til rett sted. Elbiler blir stadig mer populære, og hos jem & fix har vi et utvalg av ulike ladekabler og ladestasjoner til elbilen til konkurransedyktige priser. Det finnes ladekabler til elbiler med Type 1- og Type 2-kontakter, slik at du kan finne den som passer akkurat din bil. Med begge variantene i sortimentet dekkes både asiatiske og europeiske elbiler, så uansett hvilken modell du har, kan du se nærmere på vårt utvalg av ladekabler til elbilen her.

Kjøp bilbatterier og ladekabler til elbilen hos jem & fix

Hos jem & fix finner du bilbatterier, ladere og ladekabler til dine større maskiner, båt, scooter og bil her på siden. Med nye batterier eller et fulladet batteri kan du igjen få liv i gressklipperen, båten eller bilen. Elbilen må også ha strøm, og derfor finner du også ladekabler og ladestasjon til elbiler her i kategorien, slik at du er godt kjørende uansett hvilket kjøretøy det er. Alltid til markedets laveste priser.