Smart belysning


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Smart belysning i hjemmet

Med smart belysning kan du stille inn og justere lyset i hjemmet slik at det passer for dine behov og ikke avhenge av hvilke brytere som er installert i huset. Et godt eksempel er hvis du vil kunne dempe lyset i en lampe som ikke er dimbar, og hvor det heller ikke er mulig gjennom bryteren. I stedet kan du kjøpe en pære som kan dimmes uavhengig av lampen og bryteren. På den måten kan du tilpasse belysningen i hjemmet ditt og stadig tilpasse den til familiens behov uten å måtte hyre en elektriker for å fikse installasjonene. Dette er grunnen til at smart belysning har blitt populær i norske hjem, og i denne kategorien har vi satt sammen et utvalg forskjellige produkter som kan brukes til intelligent lysstyring i hjemmet.
 

Styr belysning med en app

De fleste smarte belysningsprodukter kan styres enten via fjernkontroll eller app. Fjernkontrollen fungerer når du er hjemme, og her kan du bruke fjernkontrollen til å slå av og på strømmen, justere lyset og mer. Bruker du en app i stedet, kan du også slå av og på lyset når du er borte fra hjemmet, og du har bedre oversikt over dine forskjellige pærer og lamper i hjemmet. Ofte vil du derfor få bedre funksjonalitet ved å bruke en app for å kontrollere lyset i hjemmet.

Før du kjøper, er det lurt å finne ut hvilken type kontroll du ønsker, ettersom det ikke er mulig for alle produktene å kontrollere både via fjernkontroll og app. Les mer om produktene for å finne ut hvordan det aktuelle systemet fungerer.
 

Lag ditt eget lyssystem

Med smart belysning kan du tilpasse belysningen i hjemmet slik at det passer for deg og din hverdag. Det er mange alternativer for å justere belysningen. Du kan installere lyset slik at det tennes sakte om morgenen, og gir deg en mild vekking eller dimme lyset om kvelden før sengetid, slik at du vet når du skal legge deg. Pærene kan også kjøpes i fargede versjoner, slik at du kan lage en koselig belysning med farget lys. Det er mange alternativer for å tilpasse belysningssystemet slik at det passer din hverdag.
 

Innbruddsforebygging med smart belysning

En stor fordel med smart belysning er du kan bruke den som innbruddsforebygging. Ved å skru lyset av og på i løpet av dagen, ser det ut som om noen er hjemme selv om du er på ferie. Du kan dermed simulere en hverdag, og den vil gjerne få tyvene på andre tanker. Om du bruker smart belysning via appen, kan du også få tilgang til systemet når du er borte fra hjemmet, så hvis du har glemt å tilpasse systemet før du reiser, kan du gjøre det mens du er borte.
 

Finn din smarte belysning i jem & fix

Det er mange gode grunner for å velge et hjem med smart belysningssystem. Det er relativt enkelt å komme i gang, og når du har blitt kjent med systemet, vil du finne ut hvor mange alternativer du har for å tilpasse belysning i hjemmet. Hos jem & fix har vi et utvalg av forskjellige lyssystemer som kan brukes til seg selv eller sammen med andre. Du kan lese mer om hva som skal til for å utnytte smart belysning på hvert produkt fullt ut. Bestill online i dag og kom i gang med å installere smart belysning i hjemmet.