Pyntetrær


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Pyntetrær med LED

Når det er jul kan man gjerne gjøre litt ekstra ut av innredningen hjemme. Og juletiden er en årstid der det passer å dekorere med mye lys i forskjellige utførelser og farger. Det er derfor vi i jem & fix har et stort utvalg av stemningsfulle lyskjeder, dekorasjonslys og mye mer. I kategorien har vi samlet som en del av vårt lyssortiment det som heter pyntetrær.

Pyntetrær fås til både innendørs og utendørs bruk og her finner du pyntetrærne du kan bruke når det skal pyntes til jul innendørs. Med pyntetrær har du muligheten til å gjøre pynting enda mer personlig. Pyntetrærne som du finner i jem & fix’ store sortiment av julelys har bøyelig grener slik at du kan forme dem akkurat slik du vil slik at de passer perfekt til omgivelsene.

I jem & fix har vi i tillegg til pyntetrær mange andre lyskjeder og dekorasjonslys for bruk ved juletider. Så mangler du lys og julestemning kan du gjøre et godt kupp i jem & fix. Og husk at pyntetrær og lyskjeder brukes ikke lenger bare til jul: godt inn i januar og februar kan du fortsatt ha glede av det stemningsfulle og hyggelige lyset som man får fra pyntetrær eller andre former for dekorasjonslys.