Byggemarkedet med lavpris fyller 4 år23. mai 2022

De første fire jem & fix-butikkene kom til Norge, nærmere bestemt Eidsvoll, Elverum, Fredrikstad og Larvik, i 2018, og siden da har vi vokst raskt. Kalenderen sier 2022, og antallet butikker har steget til i alt 11 butikker.

Selv om vi har vokst i antall butikker, er det stadig vår viktigste oppgave å levere lavpris til det norske fix-det-selv-folket, og det er faktisk svært enkelt. Vi har fokus på et klart og tydeligt konsept, så hverken medarbeidere eller kunder er i tvil om hva jem & fix står for.

DNA’et i jem & fix

Selvbetjeningsbutikker…

Vi har hyggelig selvbetjening i våre butikker – det holder nemlig lavprisen lav. Butikkene er innredet likt og oversiktlig med synlig skilting, og på jemogfix.no kan man raskt sjekke lagerstatus på alle våre varer og se varens plassering i den lokale jem & fix-butikken.  

 

Du kan ikke bruke prisen som unnskyldning…

Vi hyller fix-det-selv-folket og deres mange spennende prosjekter rundt om i det ganske land. Og vi vet at man kommer best i gang (og får det beste resultatet) med gode materialer og det riktige verktøyet – selvfølgelig til lavpris.

 

Vi har samme lavpris til alle...

Vi har ingen kundeklubber, fordelsprogrammer eller medlemspoeng. I stedet har vi lavpris til alle - hver dag, uansett om du kjøper litt eller mye.

Dyktige medarbeidere driver konseptet

En virksomhet i vekst krever medarbeidere i vekst. Og vårt dyktige butikkpersonale er i den grad den viktigste ingrediensen i oppskriften på å skape en byggemarkedskjede med et konsept som fungerer både i Danmark, Sverige og Norge.

Takk til kundene våre

Med hyggelig selvbetjening spiller kundene våre en viktig rolle i å hjelpe oss med å holde lavprisen lav. Jo mer selvbetjente kundene våre er, jo lavere er prisen, så jem & fix sier også tusen takk til våre kunder, og vi ser frem til mange år fylt med gode lavprisvarer til hele fix-det-selv-folket.  

Del denne siden: