Byggemarkedet med lavpris fyller 4 år

23. mai 2022

Vi er ikke som de andre byggemarkedene. Vi er et lavpris byggemarked. Vi gjør tingene på vår egen måte, og det gjør våre kunder også.

Ingen bursdag uten lavpris - 4 år bursdag

De første fire jem & fix-butikkene kom til Norge, nærmere bestemt Eidsvoll, Elverum, Fredrikstad og Larvik, i 2018, og siden da har vi vokst raskt. Kalenderen sier 2022, og antallet butikker har steget til i alt 11 butikker.

Selv om vi har vokst i antall butikker, er det stadig vår viktigste oppgave å levere lavpris til det norske fix-det-selv-folket, og det er faktisk svært enkelt. Vi har fokus på et klart og tydeligt konsept, så hverken medarbeidere eller kunder er i tvil om hva jem & fix står for.

DNA’et i jem & fix

Selvbetjeningsbutikker…

Vi har hyggelig selvbetjening i våre butikker – det holder nemlig lavprisen lav. Butikkene er innredet likt og oversiktlig med synlig skilting, og på jemogfix.no kan man raskt sjekke lagerstatus på alle våre varer og se varens plassering i den lokale jem & fix-butikken.  

 

Du kan ikke bruke prisen som unnskyldning…

Vi hyller fix-det-selv-folket og deres mange spennende prosjekter rundt om i det ganske land. Og vi vet at man kommer best i gang (og får det beste resultatet) med gode materialer og det riktige verktøyet – selvfølgelig til lavpris.

 

Vi har samme lavpris til alle...

Vi har ingen kundeklubber, fordelsprogrammer eller medlemspoeng. I stedet har vi lavpris til alle - hver dag, uansett om du kjøper litt eller mye.

Dyktige medarbeidere driver konseptet

En virksomhet i vekst krever medarbeidere i vekst. Og vårt dyktige butikkpersonale er i den grad den viktigste ingrediensen i oppskriften på å skape en byggemarkedskjede med et konsept som fungerer både i Danmark, Sverige og Norge.

Takk til kundene våre

Med hyggelig selvbetjening spiller kundene våre en viktig rolle i å hjelpe oss med å holde lavprisen lav. Jo mer selvbetjente kundene våre er, jo lavere er prisen, så jem & fix sier også tusen takk til våre kunder, og vi ser frem til mange år fylt med gode lavprisvarer til hele fix-det-selv-folket.