Jungle Gym leketårn


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Jungle Gym leketårn

Jungle Gym har i mange år vært den ledende og mest innovative produsenten av gode, robuste og fleksible utendørs leketårn for barn og i jem & fix har vi et stort utvalg av leketårn og huskestativer fra Jungle Gym samt Jungle Gym tilbehør. Så se videre nedover denne siden og la barna å se sammen med deg når dere skal finne det perfekte leketårnet til hagen din. 

Jungle Gym gil timer med utfordrende og stimulerende lek

Jungle Gym er et nederlandsk firma som har produsert høykvalitets leketårn i nesten to tiår, og visjonen bak de lekre leketårnene av tre er å skape gode og robuste lekeutstyr i høy kvalitet som utfordrer, stimulerer og utvikler barnas evner til både å leke, balanse og bevege seg. Derfor er Jungle Gym leketårn designet av dyktige designere med sikte på å gi det beste og mest stimulerende miljøet for ditt barns lek. Jungle Gym leketårn utfordrer kreativiteten såvel som balansen og motorikken og bare barnas fantasi setter grenser for hva slags leker Jungle Gym kan danne rammen for.

Velg mellom mange forskjellige Jungle Gym leketårn

Alle Jungle Gym leketårn er utformet med tanke på å styrke ditt barns motorikk og balanse og det finnes mange svært forskjellige leketårn som du kan velge fra. Skal det nye Jungle Gym leketårnet for eksempel ha husker? Eller skal det være en rutsjebane eller klatretårn? Alt avhengig av hvor gamle barna er kan du velge mellom ulike typer leketårn med varierende vanskegrad. For små barn er et Jungle Gym huskestativ godt egnet og vil tjene som et godt begynnerleketårn. Du kan også få flere forskjellige utgaver av leketårn med sand der barna kan fordype seg i mange timer med intens lek. Sandkassen er plassert i skyggen og er et ideelt sted å søke til når solen er på sitt høyeste. For litt eldre barn som klarer litt flere utfordringer er en Jungle Gym klatrevegg et godt valg. Det trener barnas finmotorikk og er en god og sunn måte å få brent en masse energi på. Mange av leketårnene er bygd opp rundt en overdekket balkong som gir opphav og inspirasjon for mange morsomme leker. Du kan også få Jungle Gym leketårn med en rekke tilbehør som ratt, bøtte og telefon noe som ytterligere stimulerer barnets fantasi og gir inspirasjon til forskjellige lekescenarier.

Hva er inkludert i ditt nye Jungle Gym leketårn?

Jungle Gym leketårnene er alle forskjellige og finnes i mange varianter. Noen er med sandkasse og rutsjebane, andre med klatrevegg eller klatrenett og du kan også få Jungle Gym leketårn med taustige. I tillegg følger det håndtak og kulørte, sklisikre trappetrinn med i pakken samt at flere av leketårnene er utstyrt med et lerretstak. Takene av tårnene fås i forskjellige utforminger slik at du kan bestemme selv om det for eksempel skal være med et spiss, &rdquotelt& rdquo-aktig tak, eller om leketårnet skal ha et tak som er formet som taket på en tradisjonell låve. Du kan også velge en modell med tretak. Avhengig av hva slags Jungle Gym leketårn du velger er det ulike funksjoner. Noen av tårnene leveres inklusive en &rdquostjernekikkert&rdquo og til de leketårnene der det er også en sandkasse følger det med en presenningbunn og et sandkassenett. Du kan velge mellom flere forskjellige farger på rutsjebanen og du har også muligheten til å koble til en vannslange slik at rutsjeturen får en ekstra våt dimensjon.

Leketårn med et sterkt fokus på barnas trygghet og sikkerhet

Alle Jungle Gym leketårn er utviklet med fokus på barnas sikkerhet og derfor er de har blitt testet og nøye overvåket for kvalitet og sikkerhet i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 og 9, og de er alle CE-godkjent. Det er forskjellig hvor mange barn som kan bruke leketårnene om gangen: noen leketårn har en kapasitet på opptil 12 barn, mens andre spiller tårnet kan bare bære 5 barn om gangen.