Hagefliser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av flotte hagefliser og stein>

Trenger belegningen i hagen og innkjørselen en oppdatering? Hos jem & fix finner du et fint utvalg av både hagefliser, terrassefliser og belegningsstein. Det er helt sikkert også noe som passer til din smak og ditt hjem. 

I jem & fix har vi et stort og variert utvalg av flotte og rimelige hagefliser, betongfliser og kantstein i forskjellige størrelser, farger og materialer. Hagefliser kan brukes til mange formål rundt om i hagen: bygging av små stier på plenen, til terrassen eller oppkjørselen eller som en avgrensning mellom plenen og blomsterbed eller kjøkkenhage.

I vårt utvalg av hagefliser har vi for eksempel et utvalg av fine koppstein som egner seg spesielt godt til kantavgrensning eller som bånd langs en hagesti. 

Fliser til innkjørsel og terrasse

Man kan enkelt sagt dele fliser i to grupper: Fliser til innkjørselen og fliser til hagen og terrassen. Forskjellen på dem er tykkelsen. Når det skal kjøre biler på steinene, er det viktig å velge en tykkere utgave. Dette er for at de skal klare en høyere vekt. Det ville vært dumt med knekt fliser i innkjørselen fordi steinene har vært for tynne. Fliser til innkjørselen er som regel 8 cm tykke, mens fliser til resten av hagen er 5 cm.

Det er også en prisforskjell på de variantene. Det kan godt svare seg å velge en tynnere utgave hvor man ikke har behov for tyngre belastning.

Stein fra samme serie er som regel lik i overflaten, selv om de har forskjellig tykkelse. Du kan derfor finne noe som passer til den jobben du vil ha utført. Du skal være oppmerksom på at underlaget under flisene passer til tykkelsen på steinen. Der hvor det skal være en overgang mellom innkjørsel og gangsti, skal underlaget være noen centimeter høyere. 

Både belegningsstein og hagefliser fås i forskjellige tykkelser.

Utover å ta høyde for om steinen har den rette tykkelsen, skal du også ha et solid underlag. Underlaget er viktig for å gi en stabil belegning som varer i mange år. 

Kombiner flisene for en personlig belegning

Det er mange muligheter for å skape en unik og personlig belegning. Spesielt belegningssteinene er gode til å lage mønstre. Du kan da mixe og matche med flere utgaver som gir en mulighet til å lage buer og sirkler. Du kan også kombinere de rustikke herregårdssteinene med andre steiner. Det kan også være du ønsker å blande stiler, slik du får en gråmix i belegningen.

Det er ingen problemer å blande de forskjellige steinene når du skal kjøpe. Det anbefales å kjøpe en hel palle. 

Bestille billige hagefliser og stein hos jem & fix

Her på siden kan du se utvalget vårt av stien og fliser til lavpris. Vi har et mindre utvalg i våre butikker, og du kan lett følge med på lagerstatusen hos butikkene. 

Du kan blande stein og kjøpe akkurat det du trenger og ønsker. Gjør innkjørselen din og hagestien fin og ryddig ved å legge fine steiner og fliser. Stikk innom en av våre butikker i dag og begynn ditt arbeid allerede nå.