Karriere hos jem & fix

jem & fix er et dansk, familieeid lavpris byggemarked i vekst. Vi unngår det overflødige, men investerer i det vesentlige: Kloke hoder som kan være med å utvikle dette konseptet i Norge.

Vi mener at en virksomhet i vekst trenger medarbeidere som ønsker å vokse. Derfor styrkes din faglige og personlige utvikling med en definert karrierevei når du er hos oss. Vil du vokse med oss?

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger tilgjengelig

Uoppfordret søknad

Tør du å satse på en karriere hos jem & fix, så er veien åpen for deg.
Som medarbeider hos jem & fix finnes det mange muligheter. Vi utvikler selv kompetente medarbeidere, så en er i stand til å bemanne en lang rekke stillinger.

Butikksjef

Som butikksjef forventer vi at du har praktisk sans, og kan gå inn i rollen som spillende trener i hverdagen – mens du skaper resultater sammen med dyktige medarbeidere.

Assisterende butikksjef

Som assisterende butikksjef forventer vi at du har en praktisk tilnærming, og at du kan assistere butikksjefen med butikkens daglige drift – mens du er operativ og skaper resultater sammen med dyktige medarbeidere.

Butikkmedarbeider

Som butikkmedarbeider forventer vi at du har en praktisk tilnærming, at du er glad og blid og liker å ha med kunder å gjøre. Du skal være med på å drive lavpriskonseptet vårt videre.

Karriereveier hos jem & fix

Selvstendighet er en viktig disiplin på alle nivåer hos jem & fix. Men det betyr ikke at vi ikke bryr oss. Tvert imot. Vi mener at tydelige mål og selvstendighet er veien til resultater og arbeidsglede.

Ekstrahjelp

Du sørger for varepåfyll og er med på å sikre at butikken fremstår pen og innbydende, slik at kundene møter en ordentlig butikk og enkelt kan finne varene. Du får også en viktig rolle med å betjene kunder i kassen.