Prosjekter i hagen

Har du bruk for noen tips og ideer til ditt neste hageprosjekt? Vi har samlet noen forskjellige forslag til små og litt større hageprosjekter. En tilhørende videoguide er utarbeidet og denne viser hvordan du kan gripe an oppgaven, og hvilke materialer du skal benytte.

Terrassen

Terrassen innbyr til hygge, ro og avslapning. Det er her hagemøblene kommer til sin rett, og roen senker seg når man er omringet av flotte stier, bed og det deilige hageliv. Men er terrassen, blomsterbedene og tremøblene litt slitte, så kommer her noen ideer om hvordan det hele kan vekkes til live igjen, så roen og hyggen gjenoppstår i din hage.

terrassen_2.png

Byggeprosjekter

Vil du gjerne skjule de mindre flotte søppelkassene, eller skjerme for vind og skape le i din hage? Eller kanskje bygge en ny og fin konstruksjon til dine planter og blomster i hagen? Så er det bare å ta frem verktøyet og skaffe seg tre og skruer. Vi hjelper deg gjerne med et par gode ideer og en beskrivelse av  hvordan du kommer i gang.

byggeprosjekt_2.png

Treverk

Tre er et godt naturmateriale, som passer godt inn i de fleste hagemiljøer. Men treet blir enda bedre av å bli passet godt på eller bli gjennoppfrisket med rensing, sliping og en god påsmøring av trebeskyttelse. Har du noe treverk i din hage som trenger en kjærlig hånd? Vi har laget noen fix-det-selv videoer, som hjelper deg med behandling av ditt treverk.

treverk_2.png

Anlegging av hagen

Uansett om du har en ny hage og frie muligheter for å anlegge en, eller du har en gammel overgrodd hage med eksisterende bed, stier og hyggelige hagekroker, så får du her gode ideer til hvordan du kan skape nye rom og inndelinger av hagen, helt fra å bygge et bålsted til å sette opp en levegg. I våre videoguider finner du materiallister slik at det blir enkelt å sette igang med oppgaven, også i forhold til innkjøp av materialer.

anlegging_2.png