Sykkelholder og stativer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Sykkelholder til bilen og sykkelstativer>

En sykkelholder er svært praktisk hvis dere skal på bilferien og dere ønsker å ha muligheten til å ta med sykler. Eller trenger du en sykkelholder når ungenes sykler skal transporteres? Med et sykkelholder til bilen er det lett å ta syklene med når familien for eksempel skal på hytte eller på kjør-selv-ferie.

Et sykkelstativ for tilhengerfeste er enkel å montere og med en sykkelholder med bilskilt kan du også være sikker på å overholde lovens krav om at bilens skilt og lys må være synlig når du transporterer sykkelen din. I tillegg til en sykkelholder finner du også  tilbehør og ekstrautstyr til biler, sykler og fritid i jem & fix. Vi har alt som trengs for den to- og firhjulte er i topp form og klar til å ta deg med på nye eventyr. For eksempel vi har et stort utvalg av cykkellykter, samt lappeutstyr til sykkelen slik at du er forberedt om ulykken skulle være ute.

Trenger sykkelen en gang rengjøring, så vi har også et stort og billig sortiment av rengjørings- og poleringsmidler som skrubber og børste slik at sykkelen kan bli pusset og polert til den store gullmedaljen.