Stolper og påler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stolper og påler

Trenger du stolper og påler som pælebor, stolpespyd, stolpesko eller andre artikler i forbindelse med bygging av gjerde til hagen?

I jem & fix finner du alle de stolpene og pælene du trenger til arbeidet. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av stolper og påler samt tilbehør til gjerder, som for eksempel stolpebærere, stolpehatter. Du finner både kvadratiske og runde søyler og påler i høy kvalitet, men til en solid, lav pris. For at gjerdet skal kunne motstå vind og vær, må det være stabilt og stå fast ved hjelp av solide stolper og påler samt gode stolpeføtter, stolpespyd eller stolpebærere. Hvis gjerdet skal settes opp på et utsatt sted hvor det ofte er mye vind, er det lurt å montere gjerdestolpene på stolpebærere, som du støyper fast i betong.

Stolpebærere og stolpespyd sikrer også at stolpene holder lengre i fuktig jord. I sortimentet på siden her finner du også et utvalg av stolpehatter som både setter den estetiske prikken over i-en på det nye gjerdet, mens på samme tid beskytter stolper og påler mot vind og vær. Uansett om du bruker runde eller firkantede stolper og påler finner du alt i vårt brede utvalg av påler, stolper og stolpeføtter.