Saftkoker 8 liter - Garden

Varenr.: 9039004

Saftkoker 8 liter - Garden

Varenr.: 9039004
  • Garden saftkoker for hjemmeproduksjon av saft
  • Moderne versjon av “tutti-frutti”-saftkoker, med 3 deler
  • Har plass til 8 liter
  • Kan brukes på induksjonstopp og tåler oppvaskmaskin
  • Diameter på 26 cm og høyde på 34 cm
699.00

Varebeskrivelse

Saftkoker 8 liter - Garden

Kom i gang med å lage din egen saft med denne saftkokeren fra Garden, som er en modernisert versjon av "tutti-frutti"- saftkokeren. Det er bare fantasien som setter grensene for hvilken saft du får ut av hagens bær og frukter. Saftkokeren er laget av rustfritt stål og kan brukes på alle varmekilder - inkludert induksjonstopp.

Klargjør saftkokerens 3 deler

Saftkokeren består av 3 deler som er stablet oppå hverandre, samt et lokk. I den nedre delen fylles vann, og deretter settes den midtre delen på. Enden av slangen skal ligge på en tallerken eller en bolle slik at du ikke søler den fargeekte saften på gulvet, og en klemme skal settes på slangen før du begynner. I den øvre delen med sil, legges frukt eller bær (som har blitt vasket og renset og eventuelt kuttet i mindre biter), og den kan fylles helt. Til slutt kommer lokket.

Hell saften i flasker

Når alt er klart, kan du skru på varmen, vanndampen stiger opp og trekker saften ut av bærene, og så begynner saften å sakte strømme ned i den midtre del av saftkokeren, der slangen er montert. Du kan nå begynne å tappe saften av slangen ned i flasker. Det er rett og slett ganske enkelt å lage saft selv!

Tåler vask i oppvaskmaskin

Når saften er ferdig, kan du legge saftkokerens deler i oppvaskmaskinen. 

Saftkokeren har plass til 8 liter, har en diameter på 26 cm og en høyde på 34 cm.

Garden

Spesifikasjoner

Type Verdi
Kapasitet 8 liter
Type Saftkoker

Dokumentasjon