Rundstokker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Rundstokker til forskjellige oppgaver

Rundstokkerr er, som navnet tilsier, runde stokker av tre. Rundstokker kan brukes til mange ulike formål og gjør-det-selv-prosjekter, og bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke dem til. For eksempel kan rundstokker brukes til hjemmelagde møbler, juledekorasjoner eller andre kreative bygge- eller hobbyprosjekter der du har behov for rundt trevirke. Er stangen i garderoben for eksempel gått i stykker? Med en rundstokk i riktig størrelse kan du løse problemet i løpet av sekunder.

Er du kreativ & fix med fingrene, kan du også lage dine egne rammer til bilder eller speil med rundstokker. Rundstokker kan også brukes til en rekke utendørs gjør-det-selv-prosjekter. Vurderer du for eksempel å bygge et nytt gjerde rundt huset eller hagen? Til det er rundstokker spesielt egnet.

Rundstokker kan også brukes til mange hageprosjekter, for eksempel til høye bed eller avgrensning av blomsterbed og hagestier. Du må bare huske å gi rundstokkene en god omgang trebeskyttelse, hvis du bruker dem ute. Så holder treet seg pent i mange år uten å ta skade av vind og vær. Du kan se vårt utvalg av rundstokker på denne siden.