Kjøp julegaver trygt hos oss, vi bytter frem til 31. januar 2022 - husk å ta med kvitteringen

Roundup turbo spray 1l

Varenr.: 9037377

298,00/stk
  • Roundup spray er et ferdigblandet ugressmiddel, som brukes direkte på plantene som skal bekjempes
  • Middelet er i en sprayflaske med 2 innstillinger: presis stråle og bred stråle
  • Den presise stråle er til enkeltstående ugress, mens den brede stråle er til større arealer
  • Med den brede stråle aktiveres skumeffekt, så du enkelt kan se, hvor du har sprøytet
  • 1 liter i beholderen, og det rekker opp til 1000 ugressplanter

Roundup spray ugressmiddel 1 liter

Roundup spray brukes til ugressbekjempelse på stier, terrasser, innkjørsler og blomsterbed. Det er et ferdig blandet ugressmiddel som kan sprayet ut.

Sprayflasken har to innstillinger: Presis stråle og bred stråle, Den presise stråle er beregnet på enkelt stående ugress, men du kan også bruke den bredere strålen, som er for større områder. Med bred stråle aktiveres en skumfunksjon, noe som gjør det enkelt å se hvor langt du har nådd.

Sprayflasken er også barnesikker og har en ekstra lang dyse, slik at du ikke trenger å få Roundup-ugressmiddel på fingrene. Den er designet for å spraye nedover.

Roundup-sprayen bekjemper røttene og gir synlig effekt i løpet av 48 timer, og etter 10 dager er jorda klar for nye planter.

Inneholder 1 liter som kan kontrollere opptil 1000 ugressplanter.

 

Hvor brukes Roundup spray?

Roundup spray brukes på fortauer, stier, terrasser, innkjørsler, blomsterbed og på udyrket områder. Det kan sprayes på enkelt ugress eller brukes på større områder. Det passer for vanskelige ugress som kvik, skvallerkål og brennesle.

Roundup spray brukes når ugresset er i god vekst for å få effekt.

 

Hvordan brukes sprayen?

Den har to sprayinnstillinger: Presis og bred stråle. Den presise stråle er egnet for enkelt ugress, mens den brede stråle brukes til større områder der skumfunksjonen hjelper deg å se hvor langt du har kommet. Unngå å treffe planter du vil bevare, samt forhindre at væsken renner av bladene.

Etter 48 timer er det synlig effekt, og for å unngå gjenvekst må ugresset fjernes først etter 10 dager. Sprøyte direkte på ugresset. Det er 1 liter i sprayflasken, som kan rekke opptil 1000 ugressplanter.

 

Forholdsregler ved bruk

Vær oppmerksom på advarselssetningene og advarselssymbolene som vises på etiketten. Insektmidler må brukes på riktig måte. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.