Robotplenklippere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Robotgressklippere og tilbehør

Er det snart tid for en ny gressklipper?

Kanskje er du etter hvert lei av å slå plenen? Istedet bør du kanskje gjøre deg selv en tjeneste og prøve en robotgressklipper som utfører klippingen for deg, uten at du trenger å løfte en finger. En robotgressklipper er en god, langsiktig investering som gir deg tid og ro til å nyte hagen din.. Med en robotgressklipper kan du slappe av De fleste synes at gressklipping er en av de mindre interessant oppgavene i hagen og vil heller bruke tid på andre ting. Men med en robotgressklipper trenger du stort sett aldri mer tenke på å klippe plenen - de fleste robotgressklippere kan stilles inn på et fast program og finner selv tilbake til ladestasjonen, så du kan slappe av og nyte solen eller fokusere på andre, mer spennende hageoppgaver enn bare å klippe plenen. En robotgressklipper gir deg mer tid til prosjekter og fritar deg fra de litt mer trivielle hageoppgavene. Med en robotgressklipper vil du raskt oppdage hvor mye tid du gjennom årene har brukt på å slå gress - men vi tør garanti at du sannsynligvis ikke vil komme til å savne det!

Når du har en robotgressklipper til å klippe gresset for deg, får du så mye mer tid til for eksempel å passe blomsterbedene, beskjæring av trær og busker, eller bare slappe av og nyte solen på terrassen, mens den lille robotgressklipperen farter rundt på gresset og utfører det sure arbeidet for deg. Still inn robotgressklipperen til et fast ukentlig program Flere av modellene i vår kategori robotgressklippere er så praktiske, at de kan settes til et fast ukeprogram, og på den måten trenger du i utgangspunktet ikke å tenke på plenen, annet enn når den må gjødsle og eventuelt vannes. I stedet kan du bare lene deg tilbake og nyte synet av en alltid veltrimmet plen.

I jem & fix finner du et stort utvalg av robotgressklippere, og i tillegg du finner selvfølgelig også en rekke elektriske, selvdrevne og manuelle gressklippere hvis du foretrekker å slå gresset på den gammeldagse måten. Vi har gressklippere som passer alle behov og budsjett, så er du ute etter en billig robotgressklipper finner du den her. Er plenområdet ditt for stort til å bli slått med en vanlig gressklipper, finner du et utvalg av hagetraktorer hos jem & fix. Trenger du utstyr eller reservedeler til gressklipperroboten som grensekabel, knivblader eller batterier finner du det også på siden her.