Paviljonger & partytelt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Paviljonger & partytelter for utendørs arrangementer>

Våren og sommeren er uten tvil den hyggeligste tiden å samle hele familien og venneflokken til en stor fest. Enten det er sommerfest, grillfest, fødselsdag, studentfest, bryllup eller konfirmasjon, så det er ikke noe som slår en god, utendørs fest med farget lys og dans på bare føtter i gresset. Hvis du planlegger å ha en stor samling til sommeren kan du vurdere å kjøpe et partytelt eller en paviljong avhengig av omfanget og antall gjester. For selv om vi i Norge er så heldig at vi kan nyte lange, lyse sommerkvelder, er det fortsatt en veldig god idé å kunne flytte festen inn i ly og le hvis man skulle bli overrasket av en byge eller tordenvær.

Holde en flott sommerfest i et stort og billig partytelt

Det kreves mye planlegging og mye forberedelser for en stor utendørs fest. Mat skal kjøpes og forberedes, man trenger stoler og det skal settes opp spillelister, det skal pyntes blandes drinker... og så må man huske å tenke på om hvordan været blir. Sommer i Norge er så vanskelig å forutsi som lottotall, og derfor kan det også føles risikabelt å planlegge en utendørs fest hvor så mye er avhengig av været. Men her kan et partytelt sikrer ro i sjelen - i hvert fall når det gjelder de meteorologiske omstendighetene! Vi kan ikke garantere perfekt grillede pølser, men med et partytelt tør vi love at de blir tilberedt i tørt vær. Og når festen går mot midnatt og duggen begynner å falle, kan et partytelt også sikre at du holder varmen og danse videre uten å måtte flytte festen innendørs.

Partytelt i ulike størrelser

Hos jem & fix har vi spennende partytelt og paviljonger i mange forskjellige størrelser, så om du skal ha en stor fest med mange gjester, eller om det bare er den nærmeste familien eller naboer som kommer på besøk, finner du et partytelt eller en paviljong som passer som til anledningen i vårt sortiment. Til de større begivenhetene som en studentfest eller en stor sommerfest er et partytelt på 5x10 eller et partytelt på 5x8 meter ideelt for her er det plass til både sittende og dansende gjester. For mindre sammenkomster, eller hvis det bare skal ha et sted å grille i tørt vær kan et partytelt på 5x4 meter være nok.

Partytelt og paviljonger til mange anledninger

Skal på på festival og vil gjerne nyte stemningen i skyggen? Da er en enkel paviljong er en virkelig god løsning. Vi har billige paviljonger i flere forskjellige utgaver og størrelser, så kan du slappe av i ly fra solen når du vil ha en pause fra musikken. En paviljong er også helt ideelt, for eksempel hvis du har en bod på et loppemarked, og ønsker å skjerme varene og kundene dine mot sterk sol eller eventuelt nedbør. Og vil du være på den sikre siden i tilfelle dårlig vær har du også muligheten til å kjøpe en eller flere sidevegger slik at det er le mot eventuell vind eller regn.

Kjøp ditt partytelt eller en paviljong i jem & fix

Mangler du et partytelt eller en paviljong til arrangementer eller fester utendørs, eller har du behov for et tak for ulike formål utenfor i sommer? Da har vi i jem & fix et stort utvalg av og spennende partytelt som kan brukes til sommerfester, markeder, festivaler og mange andre arrangementer. Våre partytelt og paviljonger finnes i ulike kvaliteter og størrelser, så du kan kjøpe akkurat hva som passer til dine behov. Du kan for eksempel få en paviljong som du selv må settes sammen eller en som bare skal foldes opp. I tillegg kan du kjøpe tilpassede sider til de ulike paviljongene, som lett kan settes på og for eksempel skjerme for plutselig vindkast eller regnvær - disse får du både med og uten vindu. Det er ingen begrensninger for hva slags arrangementer partytelt og paviljonger kan brukes til.

I jem & fix har vi forskjellige partytelt og paviljonger i flere størrelser som kan brukes både på sommerens varme soldager og mer regnfulle dager. Våre partytelt leveres komplett inkludert gavler og sider som kan åpnes opp hvis partyteltet for eksempel brukes på varme sommerdager. Se vårt stor utvalg av partytelt og paviljonger online eller besøke din nærmeste jem & fix og finn partytelt og paviljonger som passer dine behov.