Paviljonger & partytelt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Paviljonger & partytelt for utendørs arrangementer

Våren og sommeren er uten tvil den hyggeligste tiden å samle hele familien og venneflokken til en stor fest. Enten det er sommerfest, grillfest, bursdag, bryllup eller konfirmasjon, så det er lite som slår en god, gammeldags hagefest med lys og dans på bare føtter i gresset. Hvis du planlegger å ha en stor samling til sommeren kan du vurdere å kjøpe et partytelt eller en paviljong avhengig antall gjester. For selv om vi i Norge er så heldig at vi kan nyte lange, lyse sommerkvelder, er det fortsatt en god idé å kunne flytte festen inn i hvis man skulle bli overrasket av en byge eller tordenvær.

Hold en flott sommerfest i et stort og billig partytelt

Det kreves en del planlegging før en stor fest, ute som inne. Mat skal kjøpes og forberedes, du trenger kanskje ekstra stoler, spillelister skal lages, drinker skal blandes... og så må man huske å tenke på om hvordan været blir. Sommeren i Norge er omtrent like vanskelig å forutsi som det er å vinne i lotto. Derfor kan det føles risikabelt å planlegge en utendørs fest hvor så mye er avhengig av været. Men her kan et partytelt sikre ro i sjelen - i hvert fall når det gjelder de meteorologiske omstendighetene! Vi kan ikke garantere perfekt grillede pølser, men med et partytelt tør vi love at de blir tilberedt i tørt vær. Og når festen går mot midnatt og duggen begynner å falle, kan et partytelt også sikre at du holder varmen og dere kan danse videre uten å måtte flytte festen innendørs.

Partytelt i ulike størrelser

Her hos jem & fix har vi både partytelt og paviljonger i forskjellige størrelser. Så om du skal ha en stor fest med mange gjester, eller om det bare er den nærmeste familien eller naboer som er bedt, kan du finne du et partytelt eller en paviljong som passer til anledningen i vårt sortiment. Til de større begivenhetene er et større partytelt ideelt.

Partytelt og paviljonger til mange anledninger

Skal du på festival og vil gjerne nyte stemningen i skyggen? Da er en enkel paviljong er en god løsning. En paviljong er også helt ideelt, for eksempel hvis du har en bod på et loppemarked, og ønsker å skjerme varene og kundene dine mot sterk sol eller eventuelt nedbør. Og vil du være på den sikre siden i tilfelle dårlig vær har du også muligheten til å kjøpe en eller flere sidevegger slik at du får le mot eventuell vind eller regn.

Kjøp ditt nye partytelt eller en paviljong hos jem & fix

Mangler du et partytelt eller en paviljong til arrangementer eller fester utendørs, eller har du behov for et tak for ulike formål utenfor i sommer? Da har jem & fix et stort utvalg av partytelt som kan brukes til det du måtte ønske. Våre partytelt og paviljonger finnes i ulike kvaliteter og størrelser, så du kan kjøpe akkurat hva som passer til dine behov. Du kan for eksempel få en paviljong som du selv må settes sammen eller en som bare skal slås ut. I tillegg kan du kjøpe tilpassede vegger til de ulike paviljongene, som lett kan settes på og skjerme for vindkast eller regnvær - disse får du både med og uten vindu.

Se vårt store utvalg av partytelt og paviljonger online eller besøke din nærmeste jem & fix-butikk og finn partytelt og paviljonger som passer ditt behov.