Pattex fugefrisker hvit 100 ml

Varenr.: 9047955

99,75/stk 997,50 pr. ltr
  • Pattex fugefrisker til gjenoppfriskning av gamle fuger
  • Kan brukes på for eksempel på badet og kjøkkenet
  • Fugefriskeren er hvit, og det er 100 ml i tuben som rekker til ca. 4-7 meter

Pattex fugefrisker 100 ml

Pattex fugefrisker i hvit 100 ml. Er ikke fugene på badet eller kjøkkenet hvite lengre? Du kan lett gjenoppfriske dem med denne fugefriskeren fra Pattex. Start med å rengjøre fugen med en våt klut for å fjerne støv og skitt. Når fugen er ren påfører du fugefriskeren ved hjelp av applikatoren, som automatisk utglatter fugen og får den til å se ut som ny. Derfor er det lett å få et fint resultat.

Beskytter mot fugt og smuss

Fugefriskeren beskytter mot fukt og smuss, og fugefriskeren kan utsettes for vann allerede 6 timer etter påføring. Rengjøring skal du dog vente med til 24 timer. Fugfriskeren har god klebeevne, og du kan bruke den på mange forskjellige overflater som for eksempel ved toalettet, vaskerommet eller kjøkkenet. Du får 100 ml i en tube som rekker til ca 5-7 meter.

 

Vær oppmerksom på, at dette produkt er faremerket:

Advarsel

Forårsaker alvorlig øyeirritasjon. Hvis det er bruk for legehjelp, medbring da beholderen eller etiketten. Oppbevares utilgjengelit for barn. Bruk øyebeskyttelse.

VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktiv med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gjøres lett. Forsett skylling.

Pattex logo_1.jpg

Spesifikasjoner

Innhold 100 ml
Type Fugefrisker
Brukes til Oppfriskning av fuger