Ovnsgitter svart 5-delt - Glöd

Varenr.: 9060631

799,00/stk
  • Ovnsgitter fra Glöd som effektivt skjermer fra ovnen, peisen, grillen eller lignende
  • Gitteret er beregnet til veggmontering og skruer og plugger medfølger
  • Med port med håndtak, så barn og dyr ikke kommer seg gjennom
  • 5-delt, så det kan tilpasses din ovn eller peis

Glöd ovnsgitter til veggmontering 5-delt

Sikre hjemmet ditt med Glöd ovnsgitter. Har du småbarn som løper rundt hjemme? Eller kanskje et kjæledyr eller to? Da er dette ovnsgitteret en ypperlig løsning for å beskytte de små på to og fire ben fra farlige varmekilder som ovner, peiser, griller og lignende.

Sikkerhet for småbarn og kjæledyr

Med denne sikkerhetsgrinden kan du effektivt avskjerme ovnen eller peisen. I tillegg til å skjerme for varmekilder, kan det monteres foran en trapp eller i en døråpning, for eksempel foran verandadøren om sommeren. 

Grinden er stor og består av 5 deler, og er spesielt utformet for å avskjerme ovnen fra alle vinkler, for å gi deg den tryggheten du behøver. Dermed holdes både barn og dyr på sikker avstand. Så nyt roen ved å vite at hjemmet ditt er trygt og de du bryr deg aller mest om er beskyttet med dette peisgitteret.

Enkel og effektiv veggmontering

Gitteret er beregnet til veggmontering, hvilket gjør det ekstra trygt. I tillegg er det utstyrt med en grindåpning med håndtak i midten, så du enkelt kan komme til for å tenne opp eller legge mer ved i ovnen. Plasser grinden lengst mulig unna peisen eller vedovnen, slik at varmekilden ikke kan nås gjennom gitteret. 

Grinden vil varmes opp, spesielt foran ovnens åpning der varmen stråler ut. Har du en stor peis som går ut i rommet, kan det derfor være at du blir nødt til å montere sammen flere grinder for å oppnå tilstrekkelig avstand.

Skruer og plugger til montering på vegg medfølger.

Produktdetaljer:

  • Dybde: 115 cm
  • Bredde: 135 cm
  • Høyde: 72,5 cm
  • Farge: Svart
Glod_logo_CMYK.jpg

Spesifikasjoner

Dybde 115 cm
Bredde 135 cm
Høyde 72,5 cm
Bruksområde Avskjerming
Type Ovnsgitter