Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Du kan fortsatt handle i butikkene våre under visse vilkår4. januar 2021

Følg FHI sine anbefalinger

Jem & fix støtter anbefalingene fra FHI 100% og oppfordrer alle til å ta disse på alvor. Vi ber derfor alle våre kunder om hjelpe hverandre slik at avstandskravene i butikkene opprettholdes, ha tålmodighet og vis hensyn både til andre kunder og våre ansatte. Hold avstand, vask hender ofte, bruk håndsprit og hold deg hjemme om du føler deg syk.

Landssjef i jem & fix Norge Kennet F. Iversen forklarer:

I jem & fix tar vi situasjonen om Covid-19 veldig alvorlig og vi følger utviklingen nøye.

Så lenge vi kan leve opp til myndighetenes krav og anbefalinger, vil vi være åpne. Selvfølgelig krever dette at vi kan bemanne butikkene forsvarlig, og at både ansatte og kunder overholder anbefalingene fra FHI.

Så i jem & fix kan du fremdeles kjøpe produktene som trengs for å håndtere reparasjoner og vedlikehold av hjemmet - både inne og ute - og gjøre hagen klar til våren.

Takk til våre lojale kunder og alle våre dyktige medarbeidere.

Ta vare på dere selv og hverandre.

 

Skilter med maks. antall personer i butikkene

For å sikre at alle kan handle trygt i butikkene våre, har vi satt opp skilter som forteller hvor mange som kan være i butikken.

Du er fortsatt velkommen til å handle i jem & fix, men vi har en felles oppgave med å passe på hverandre og bidra til å holde avstand og unngå nær kontakt når vi handler i butikkerne. Les mer om våre butikker og åpningstider her.

 

Med vennlig hilsen

jem & fix

Del denne side: