Du kan fortsatt handle i butikkene våre under visse vilkår18. mars 2020

Følg FHI sine anbefalinger

Det er ikke bare et krav, men også sunn fornuft, å følge anbefalinger fra FHI om f. eks. å holde avstand, vaske hender ofte, bruke håndsprit og være hjemme om vi har sykdomssymptomer. Vi støtter derfor 100% anbefalingener og oppfordrer alle til å ta dem veldig alvorlig og ber våre kunder hjelpe hverandre til å overholde avstandskrav i butikkene, ha tålmodighet og vise hensyn både til andre kunder og våre ansatte.

Landssjef i jem & fix Norge Kennet F. Iversen forklarer:

I jem & fix tar vi situasjonen om Koronavirus veldig alvorlig og vi følger situasjonen nøye.

Så lenge vi kan leve opp til myndighetenes krav og anbefalinger, vil vi være åpne. Selvfølgelig krever dette at vi kan bemanne butikkene forsvarlig, og både ansatte og kunder overholder anbefalingene fra FHI.

Akkurat nå er alle de 5 butikkene åpne, men situasjonen kan endre seg fort. Vi anbefaler kunderne å orientere seg på jemogfix.no Der kan du også handle et stort utvalg av vårt varesortiment.

Så i jem & fix kan du fremdeles kjøpe produktene som trengs for å håndtere reparasjoner og vedlikehold av hjemmet - både inne og ute - og gjøre hagen klar til våren.

Takk til våre lojale kunder og alle våre dyktige medarbeidere.

Ta vare på dere selv og hverandre.

Du er fortsatt velkommen til å handle i jem & fix, men vi har en felles oppgave med å passe på hverandre og bidra til å holde avstand og unngå nær kontakt når vi handler i butikkerne. Les mer om våre butikker og åpningstider her.

 

Med vennlig hilsen

jem & fix

Del denne side: