Nytt byggemarked i Slitu - Den danske lavpriskjeden jem & fix åpner 10. mai3. mai 2019

Hagemøbler eller gressklipper

Hva leter du etter? Fine hagemøbler til terrassen eller kanskje en ny gressklipper til det grønne gresset som er på vei opp. Du får mye mer enn bare trevirke og praktisk verktøy å velge mellom i det nye lavpris byggemarkedet, som henvender seg til alle som har planer om små og store prosjekter i huset eller hagen.

Vår utegård inneholder bl.a. trevirke, gjerder og jord og når man kommer inn, finner man alt fra grill og maling til VVS-artikler. Så alt er nå klart og varene er godt plassert i hyllene. Butikksjef i Slitu, Vesa Leskinen forteller:

- Vi er stolte av å åpne Danmarks ledende byggemarked jem & fix i Slitu. jem & fix er kåret til Danmarks billigste byggemarked seks år på rad, og butikken bugner nå av sesongvarer du trenger både ute og inne til hus og hage, så alle er velkomne til åpningsfest fredag 10. mai fra kl. 08.00, hvor vi både frister med et mangfold av produkter til lave priser og danske wienerbrød.

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpris konsept, som kjeden med stor suksess gjennom 30 år, også er kjent for i Danmark og Sverige. Kjernen i konseptet er lavpris og det vi kaller ”hyggelig selvbetjening”. Daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen forklarer nærmere hvordan lavprisideen fungerer i praksis:

- Gjennom det vi kaller hyggelig selvbetjening, holder vi prisene lave! Vi gjør det lett for deg som kunde å finne varene og betjene deg selv, samtidig som vi kutter alle unødvendige kostnader, for at du ikke skal betale mer enn nødvendig for varene. For vårt mål er å være billigst. Rett og slett.

Feirer 1 år i Norge

Åpningen i Slitu er ikke kjedens eneste grunn til fest og flagg i Norge. jem & fix nærmer seg nemlig sin 1 års bursdag i Norge, da kjedens øvrige fire norske butikker åpnet dørene fredag 25. mai i fjor – og for en fest det ble! Butikksjef Vesa Leskinen var også med på åpningsfest i 2018 og forteller:

- Det var vel mellom 500-600 mennekser i kø, da jem & fix skulle åpne dørene til butikken i Fredrikstad siste år i mai. Det var en kjempekø, men folk sto tålmodig og med godt humør og ventet på at klokken skulle bli 8, og så tok det helt av. Vi er klare til å gi samme opplevelsen igjen i Slitu både på åpningsdagen og i hele åpningsuken, og alle er mer enn velkomne til å kikke innom for en riktig god handel da vi åpner fredag 10. mai i Morstongveien 29, rett ved siden av Morenen kjøpesenter.

Kontakt

For ytterligere informasjon kan du kontakte butikksjef Vesa Leskinen tlf + 47 959 60 319 eller daglig leder Kennet Foersom Iversen på + 45 402 01 902.

Vesa Leskinen  - jem & fix i Slitu

Butikksjef Vesa Leskinen har prøvd det før og er nå klar igjen til å åpne en helt ny og flott jem & fix butikk i Slitu fredag 10. mai.

Daglig leder Kennet Foersom Iversen

Daglig leder Kennet Foersom Iversen forklarer, hvordan ”hyggelig selvbetjening” er med å holde prisene lave i jem & fix.

Om jem & fix

jem & fix er en solid dansk lavpris byggevarekjede, med visjon om å bli Skandinavias største. Virksomheten er familieeid og har fem butikker i Norge, som foruten Slitu teller Elverum, Eidsvoll, Fredrikstad og Larvik samt et hovedkontor på Lysaker. Kjeden har dessuten 119 butikker i Danmark og 49 i Sverige og består samlet av over 2 000 medarbeidere.

Som et lavpris byggemarked er vårt kjernefokus å tilby markedets laveste priser. Vi er kåret til Danmarks billigste byggemarkedet sjette året på rad av Pricerunner, blant annet fordi vi fjerner alle fordyrende omkostninger for å sikre deg som kunde den laveste prisen. Pricerunner er en dansk prissammenligningstjeneste tilsvarende Prisjakt. Også i Norge er vår målsetting å tilby markedets laveste priser.

jem & fix sin største varegruppe er byggevarer. Andre varegrupper er maling, verktøy, elektriske artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid, hage, bil- og sykkeltilbehør. Les mer på www.jemogfix.no eller www.jemogfix.dk.

 

Les artikkelen på retailinfo.no

Del denne siden: