Åpningsfest i Grimstad18. juni 2021

 

Butikksjef Oddbjørn Egeland og hans team er klare til å ønske velkommen til lokale fix det selv-folk, og andre som vil gjøre en god handel.

- Vi gleder oss til å se de lokale kundene og vise dem vår nye butikk fylt til randen med byggematerialer, verktøy, maling, el- og vvs-artikler og mye mer. Kom innom Bergemoveien 42 i Grimstad for å sjekke ut vårt nye flotte lokale, forteller Oddbjørn Egeland.

Alt til dine fix det selv-prosjekter

I jem & fix elsker vi fix det selv-prosjekter, og når du handler byggematerialer i jem & fix, kan du komme langt for mindre da alle våre produkter er lavpris. Så om du skal i gang med å legge en ny sti i hagen, rense terrassen eller lage et bålsted, så har jem & fix det du skal bruke. Vet du ikke helt hvordan, kan du finne fix det selv-film og trinn for trinn guides med komplette materialelister på jemogfix.no.

Åpningsfest med lavpris

Åpningsavisen gjelder hele åpningsuken. Kom innom mandag-lørdag, hvor vi holder åpent fra 8-20. Merk at vi har utvidet våre åpningstider denne uken – normal åpningstid er mandag-lørdag fra 8-19.

På grunn av Corona situasjonen, er det fortsatt en del restriksjoner man skal ta hensyn til. Vi sørger for avstand og håndsprit, og overholder regjeringens anbefalinger ift. antall kunder i butikken. Pass derfor på hverandre og hold avstand – også i jem & fix.

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept. Kjernen i konseptet er det vi kaller «hyggelig selvbetjening».

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er nettopp derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det lett for deg som kunde å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus, og se varenes plassering i din lokale butikk. Det gjør det lett for deg å finne varene når du kommer til butikken. I tillegg har vi fjernet alle unødvendige omkostninger. Dette for at du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen.

Om jem & fix

Byggemarkedskjeden jem & fix er en 100% dansk familieeid virksomhet med lavpris som kjerneverdi. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked i flere år av PriceRunner. Dette på grunn av at vi skjærer bort alle fordyrende omkostninger for å sikre våre kunder den laveste pris.

jem & fix har 124 butikker i Danmark, 51 butikker i Sverige, og nå 8 butikker i Norge.

Del denne siden: