Vinn Smart belysning for 5000 kr. fra Ledvance

Gjør det enkelt med smart lys. Intelligent belysning tilpasses dine behov, og er både raskt og enkelt å installere. Skal hjemmet ditt være smart? Delta i konkurransen om SMART+ belysning fra Ledvance ved å svare riktig på nedenstående spørsmål. Konkurransen kjører t.o.m. søndag 9. oktober 2022. Vinneren trekkes i uke 41 og vil få direkte beskjed.

For å være med i trekningen må du svare riktig på følgende spørsmål:

Du vil kun motta nyhetsbrev fra oss hvis du aktivt har meldt deg på. Når du melder deg på nyhetsbrev fra jem & fix Norge, tar vi vare på din mailadresse i en database med en beskyttet server. Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger din mailadresse til andre virksomheter.

Konkurransen varer frem til og med søndag 9. oktober 2022. For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Ansatte i jem & fix samt deres familier får ikke delta. Vinneren blir kontaktet direkte av oss og offentliggjort på jemogfix.no. Hvis vi ikke mottar bekreftelse fra vinner i løpet av 3 dager etter at vi har tatt kontakt, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Det er ikke reklamasjonsrett på premier, og de kan ikke byttes mot kontanter. Deltakelse er ikke betinget av at man melder seg på nyhetsbrev.