Vinn en gassgrill med tilbehør

Vil du imponere gjestene med god grillmat til sommerens hagefester? Vinn en gassgrill med tilbehør til en verdi av 5.150 kr. Konkurransen løper t.o.m. søndag 4. juni. Vinneren trekkes i uke 23 2023 og vil få direkte beskjed.

For å være med i trekningen må du svare riktig på følgende spørsmål:

Du vil kun motta nyhetsbrev fra oss hvis du aktivt har meldt deg på. Når du melder deg på nyhetsbrev fra jem & fix Norge, tar vi vare på din mailadresse i en database med en beskyttet server. Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger din mailadresse til andre virksomheter.

Konkurransen varer frem til og med søndag 4. juni 2023. For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Ansatte i jem & fix samt deres familier får ikke delta. Vinneren blir kontaktet direkte av oss og offentliggjort på jemogfix.no. Hvis vi ikke mottar bekreftelse fra vinner i løpet av 3 dager etter at vi har tatt kontakt, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Det er ikke reklamasjonsrett på premier, og de kan ikke byttes mot kontanter. Deltakelse er ikke betinget av at man melder seg på nyhetsbrev.