jem & fix konkurranse

VINN maling og maler!

Ønsker du å piffe opp et rom eller flere med et friskt strøk med maling. Nå har du sjansen! Du velger selv om du vil ta ut maling for hele beløpet eller inkludere hjelp fra en profesjonell maler, så lenge beløpet er innenfor kr. 30.000.

Vi har 5 premier á kr. 30.000,-

For å delta og være med i loddtrekningen, må du svare riktig på følgende spørsmål:

Du vil kun motta nyhetsbrev fra oss hvis du aktivt har meldt deg på. Når du melder deg på nyhetsbrev fra jem & fix Norge, tar vi vare på din mailadresse i en database med en beskyttet server. Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger din mailadresse til andre virksomheter

Konkurransen varer frem til og med søndag 20. oktober 2019. Deltakelse er ikke betinget av at en melder seg på vårt nyhetsbrev. Vinneren blir trukket i slutten av oktober og kontaktet direkte av oss. Premien kan ikke byttes i kontanter. Aldersgrense 18 år. Ansatte i jem & fix og deres familie kan ikke delta. Hvis vi ikke mottar bekreftelse fra vinner i løpet av tre dager etter at vi har tatt kontakt, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Premien har en samlet verdi på kr. 30.000,- pr butikk (totalt kr. 150.000,-) og den kan ikke byttes i kontanter. Vinneren vil bli offentliggjort på jemogfix.no. Lykke til!