Kafébord og stoler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Kafébord og -stoler til solrike stunder på balkongen

I jem & fix finner du kafébord og kafésett til gode priser hele året rundt. Vi har et stort utvalg av flotte møbler i forskjellige design, som passer godt inn på uteplassen din, uansett størrelse. Med et kafébord og et par stoler kan du lett skape en hyggelig stemning på balkongen, som på en av storbyens mange, hyggelige fortauskaféer. Se videre her på siden og finn dine nye kafémøbler allerede i dag.

Kafémøbler til balkongen og hyggekroken i hagen

Kafémøbler er inspirert av det klassiske interiøret du kan finne på kaféer verden over. Bordene og stolene er designet for å fungere i små lokaler og på fortau, hvor gjester kan sitte og nyte en kopp kaffe eller et lite måltid sammen. Kafémøbler er derfor kjent for å være mindre enn tradisjonelle terrassemøbler, så du kan få plass til så mange sitteplasser som mulig. I tillegg er møblene lette nok til å kunne flyttes rundt etter behov.

Et kafébord tar derfor lite plass, og kan brukes mange steder hjemme, for eksempel på en liten balkong. Med andre ord kan du møblere balkongen med et par kaféstoler og et bord uten at den blir overfylt. Så har du en liten altan, eller en solskinnsflekk i hagen, da er et kafésett kanskje akkurat det du trenger.

Kafébord i flotte design og forskjellige materialer

Her på siden har vi et bredt utvalg av bord til balkongen eller terrassen i forskjellige, flotte design. Se hele vårt utvalg av runde kafébord, som er særlig velegnet til små rom, fordi runde møbler er enklere å bevege seg rundt enn møbler med kanter. Runde bord vil gi deg den franske stemningen og ser flott ut med mange forskjellige stoler til.

Har du litt mer plass på uteplassen din, eller foretrekker du firkantede bord, kan du også finne dette i vårt sortiment. Med et firkantet bord får du litt mer bordplass, og det kan enkelt plasseres inntil en vegg. Finn ditt nye balkongbord her til noen av markedets laveste priser.

Flotte kaféstoler til enhver anledning

Når du setter sammen ditt eget kafésett, kan du velge stoler som både passer til bordet ditt og ditt behov. Hos jem & fix har vi kaféstoler med og uten armlener. Så hvis du har en liten balkong, er stoler uten armlener praktisk og plassbesparende. Vi har også sammenleggbare klappstoler, som du enkelt kan sette bort når de ikke er i bruk. Du kan naturligvis også kombinere et kafébord med vanlige terrassestoler om du heller ønsker det. Se også vårt utvalg av fine puter, så du kan sitte enda mer komfortabelt på dine nye kaféstoler.

Kjøp rimelige kafésett hos jem & fix

I jem & fix kan du alltid finne et stort utvalg av balkongmøbler, hagemøbler og annet hageutstyr som du kan få bruk for når sommeren endelig er her.

Du kan se hele vårt utvalg av kafébord og -stoler online her, eller du kan besøke din nærmeste jem & fix-butikk om du vil se møblene med egne øyne.