Vi bytter julegaver t.o.m. 31. januar 2023 - husk å ta med kvitteringen. Les mer om bestilling/levering innen jul her.

Vinn en verktøypakke fra Falke

Svar på spørsmålet og delta i konkurransen om en verktøypakke fra Falke til en verdi av 4.398 kr. Du kan delta t.o.m. søndag 4. desember 2022. Vinneren trekkes i uke 49 og vil få direkte beskjed.

For å være med i trekningen må du svare riktig på følgende spørsmål:

Du vil kun motta nyhetsbrev fra oss hvis du aktivt har meldt deg på. Når du melder deg på nyhetsbrev fra jem & fix Norge, tar vi vare på din mailadresse i en database med en beskyttet server. Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger din mailadresse til andre virksomheter.

Konkurransen varer frem til og med søndag 4. desember 2022. For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Ansatte i jem & fix samt deres familier får ikke delta. Vinneren blir kontaktet direkte av oss og offentliggjort på jemogfix.no. Hvis vi ikke mottar bekreftelse fra vinner i løpet av 3 dager etter at vi har tatt kontakt, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Det er ikke reklamasjonsrett på premier, og de kan ikke byttes mot kontanter. Deltakelse er ikke betinget av at man melder seg på nyhetsbrev.