Heller & belegningsstein


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av flotte heller og belegningsstein av høy kvalitet

En støttemur kan være både dekorativ og praktisk, og belegningsstein kan gi innkjørselen et helt nytt uttrykk på null komma niks.

Skal du legge nye heller eller belegningsstein i hagen eller innkjørselen? Her hos jem & fix kan du finne masse inspirasjon hvis du vurderer å starte med et nytt prosjekt for å få uteplassen klar til sommeren. 

Med steinheller og belegningsstein kan du for eksempel lage en sti i hagen, et blomsterbed, eller det kan brukes som en dekorativ bedkant eller for å skille mellom gressplenen og en sti. 

Vi fører et kvalitetssikkert utvalg utendørs heller og belegningsstein, som du kan være sikker på at du får glede av i mange år fremover. Her på siden kan du se hele utvalget vårt av heller og belegningsstein i forskjellige farger og overflater, så du selv kan skreddersy din nye uteplass til din personlige stil.

Trenger du belegningsstein til innkjørselen eller uteplassen?

Du kan med fordel skille mellom heller til hagen og heller til innkjørselen. Den viktigste forskjellen er naturligvis tykkelsen. Belegningsstein som er beregnet til innkjørselen skal tåle mye trafikk av både folk og ikke minst biler, og de er derfor tykkere enn andre heller. En grei tommelfingerregel kan være å huske på at stein til innkjørselen skal være minst 8 cm tykke for å tåle vekten av en bil. 

Heller til resten av hagen er som oftest tynnere og kan fås i en rekke tykkelser og materialer.

Kombinér forskjellige heller og belegningssteiner

Du kan lage en personlig uteplass på mange ulike måter. Belegningssteiner er gode hvis du ønsker å lage et mønster i stein, som for eksempel buer eller sirkler for et mer dekorativt og unikt uttrykk. 

Unngå ujevne heller med det rette underlaget

For å få det mest stabile underlaget, anbefales det at du alltid legger grus under belegningsstein og heller. Da unngår du at de synker ved mye nedbør. I tillegg er det lurt å legge en duk mellom grusen og hellene, da du minimerer forekomsten av ugress i fugene mellom flisene. Hos oss kan du finne både fugesand til fugene og belegningsduker.

Kjøp heller og belegningsstein til lavpris hos jem & fix

Her på siden kan du se hele vårt sortiment av stein til lavpris. Våre heller og belegningsstein får du kun kjøpt i din lokale jem & fix-butikk. Se utvalget her og besøk oss i dag, så er du snart klar for å komme i gang med ditt prosjekt.