Hagetraktorer & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hagetraktorer og tilbehør for hage trekkvogn

Spar tid i hagen med en hagetraktor

Noen hage- og gressarealer er rett og slett for stor til å bli klippet med bare en vanlig gressklipper. De krever heller en god hagetraktor eller plentraktor som gjør jobben mye enklere og langt mer håndterlig. Har du et gressareal som er større enn 600 kvm, er en hagetraktor en investering du kommer til å være svært glad for. En hagetraktor er også godt egnet for bevegelseshemmede, siden du kan sitte komfortabelt og slå selv det største arealet med gress uten å bli svett på pannen. En hagetraktor klipper gresset helt jevnt, og gjør samtidig plenen vesentlig enklere å vedlikeholde etterpå. Hagetraktoren har nemlig den store fordelen at klippebredden er betydelig større enn de tradisjonelle gressklipperne, slik at det antall timer du vanligvis bruker på å klippe plenen, vil bli betydelig redusert. Med en hagetraktor sparer du mye tid som du kan bruke på andre ting i stedet i hagen eller huset.

Kom lett, enkelt og raskt gjennom hagearbeidet

Med en hagetraktor sparer du både tid og krefter på hagearbeidet. Så hvis du har mange hageprosjekter som er litt mer spennende enn bare gressklipping er en hagetraktor et virkelig godt kjøp, som du vil kunne glede deg over i mange år. Du har kanskje innredet hagen og plenen med mange blomsterbed og hagestier. I så fall kan det godt være en utfordring å komme seg rundt med en tradisjonell gressklipper. Her går det langt enklere med en hagetraktor eller minirider som enkelt og praktisk triller rundt på selv små bakkete og kuperte arealer. For eksempel har de praktiske MTD-ene ganske liten svingradius, og kan enkelt og raskt manøvrere rundt blomsterbed og busker. Flere av hagetraktorene som du finner i vårt utvalg har en koppholder, så du kan nyte en kopp kaffe eller en en kald brus, mens du gjør hagearbeidet - da blir det ikke mer komfortabel klippe plenen! Vi har også hagetraktorer med justerbart sete og step-thru ramme, som gjør det enkelt og praktisk å stige av og på.

En hagetraktor er en multi-funksjons hagemaskin

Men en hagetraktor er mye mer enn bare en stor gressklipper. En god hagetraktor kan brukes til mange andre formål og en rekke oppgaver rundt hagen enn bare å klippe plenen. Med riktig tilbehør får du en multifunksjons hagemaskin som kan brukes til alt fra spredning av salt om vinteren og gjødsel om våren, til mosebekjempelse i plenen, transport av ved, hageavfall etter for eksempel hekkeklipping mm. I jem & fix har vi et bredt utvalg av hagetraktorer i forskjellige prisklasser, så hvis du er ute etter en billig hagetraktor som du kan bruke til mange ulike oppgaver rundt om i hagen har du havnet på rett sted. I vårt brede utvalg av hage- og plentraktorer finner du, blant annet et rikt utvalg av MTD hagetraktorer av forskjellige størrelser og vektklasser. Eksempelvis de smarte og kompakt mini-riders som er spesielt gode for hager med mange busker og blomsterbed, siden de lett og praktisk kan manøvreres rundt på selv det mest ujevne terrenget. MTD mini-riders fås som våre andre hagetraktorer både i utgaver med sideutkast og bioklipp med oppsamlingskasser for det avklipte gresset. Har du mange blomsterbed, kan det være en fordel å velge en modell med enten beholder eller bioklipp, så på denne måten unngår du at det avklipte gresset blir kastet ut over blomstene.

Stort utvalg av hagetraktorer i jem & fix

Hos jem & fix vet vi hvor mange hage- og gjør-det-selv-prosjekter det kan være, og hvor mye tid hvert prosjekt kan sluke. Derfor finner du i vårt utvalg av hageredskaper og verktøy mange varer som kan gjøre hagearbeidet lettere, og som kan gi deg mer tid til de prosjektene du foretrekker å bruke tiden din på. Og uansett hva dine behov og prisnivå, vil du finne hos oss en hagetraktor som passer dine ønsker. Og det gode er at du kan bruke hagetraktoren til mange flere oppgaver enn bare å klippe plenen. Hagetraktoren kan derfor fort bli ditt nye favorittredskap når du oppdager hvor mange oppgaver den kan hjelpe deg med. Bruk den for eksempel til å tromle, spre gressfrø og gjødsel, eller å rydde snø om vinteren. Du kan også bruke den når du skal rake grus.

Alle våre plentraktorer er enkle å betjene og kan stilles inn med ulike hastigheter avhengig av oppgaven. I tillegg finnes det en rekke ekstra utstyr som du finner også på denne siden. Oppgrader for eksempel din hagetraktor med tilhenger eller skjær, og beskytte den når den ikke er i bruk med et overtrekk i vinyl, som sikrer at fukt og skitt ikke trenger gjennom. Leter du etter et batteri til hagetraktoren, er det også på denne siden du finner det, på samme måte som vi har ekstra utstyr som for eksempel trommel, moserive, gressoppsamler og sprøyte.