Gass- & parafinovner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Gass- og parafinovner til oppvarming

En gass- eller parafinovn egner seg godt som et tillegg til en vedovn, panelovn eller lignende for å varme opp et rom som ikke brukes hver dag, eller på spesielt kalde dager da varmen fra andre varmeapparater og ovner ikke gjør susen. Her på siden kan du utforske utvalget vårt av parafinovner fra Qlima og gassovner med vifte til innendørs bruk som effektivt kan varme opp rom på 20 m2 til 80 m2. Dette en enkel og rimelig måte å raskt få opp varmen igjen. 
I denne kategorien har vi også samlet praktiske drivstoffpumper og brensel til flyttbare parafinovner, blant annet kvalitetsdrivstoffet Qlima Kristal. Hold varmen med en parafin- eller gassovn fra jem & fix, så slipper du å fryse i vinter – til lavpris naturligvis.

En gassovn inne er en effektiv varmekilde

Våre ovner kan brukes innendørs og egner seg godt som en ekstra varmekilde hjemme eller på hytta. En av fordelene med en flyttbar gassovn er at du slipper å bruke strøm for å holde varmen. En slik ovn kan altså være en god erstatning til flere elektriske varmekilder. Men en gass- eller parafinovn kan også være praktisk å ha dersom strømmen plutselig skulle gå midt på kaldeste vinteren, og man ikke har en peis.

Trygg bruk av gass- og parafinovner

Våre gass- og parafinovner har veltesikring og barnesikring. I tillegg kan du ved hjelp av timerfunksjonen stille dem inn slik at de skrur seg av og på i det tidsrommet du ønsker. Men vær oppmerksom på at bruk av slike ovner krever en viss forsiktighet. I jem & fix setter vi sikkerheten først, og derfor vil vi gjerne at du leser hele bruksanvisningen nøye før du bruker den for første gang. Det kan være greit å huske på at barn og dyr alltid bør være under oppsyn i nærheten av varme ovner. Unngå å flytte ovnen dersom den står på eller fortsatt er varm etter bruk, og plasser den med god avstand til vegger, gjenstander og møbler i rommet.

Har du husket brennstoff?

Ved bruk av parafinovner er det lurt å lufte ofte, så avgassene fra parafinen ikke pustes inn over en lengre periode. Derfor er det også viktig å alltid bruke den anbefalte typen brennstoff til din gass- eller parafinovn, enten dette er en gassbeholder eller parafinolje fra Qlima.
Her hos jem & fix kan du finne kvalitetsovner fra Qlima og Grad som er effektive og trygge i bruk - dersom de brukes i henhold til bruksanvisningen.

Kjøp innendørs varmeovner hos jem & fix

Her hos jem & fix finner du et bredt utvalg av varmeovner som kan brukes både hjemme og i fritidsboligen. Dette er kvalitetsovner som varmer opp både små og store rom raskt og effektivt. Kjøp en gassovn eller parafinovn her på siden, eller besøk din nærmeste jem & fix-butikk om du trenger en ekstra varmekilde allerede i dag.