Filtputer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Filtputer til møbler

Filtputer, filtknotter og møbelknotter… Kjært barn har mange navn, og det gjelder også disse små putene til møbler som er uunnværlige hvis du vil beskytte tregulvene dine mot riper. Filtputene finnes i en rekke varianter, farger og størrelser, og du kan velge mellom mer eller mindre permanente løsninger. 

Filtputer med stift egner seg for eksempel til spisebordstoler eller andre møbler som ofte flyttes rundt. Disse holder seg på plass uansett hvor ofte du beveger rundt på stolene. Vanlige selvklebende filtputer er derimot en god løsning dersom du ønsker muligheten til å raskt fjerne filtputene igjen. I tillegg er selvklebende filtputer en enkel måte å reparere en kommode eller bokhylle som vipper, og de finnes i både runde og firkantede varianter.

I jem & fix har vi et stort utvalg av filtputer og knotter både med og uten stift og i mange forskjellige størrelser. Om du er på jakt etter runde eller firkantede filputer så har vi dette i vårt sortiment, så du kan beskytte gulvene dine uansett hvilken filtpute du foretrekker. Se det store utvalget her og bestill filtputene i nettbutikken – så sender vi dem direkte hjem til deg.