Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Filtputer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Filtputer til møbler

Filtputer, filtsko, filtdupper og glidespiker... Kjært barn har mange navn, og det gjelder også for de små filtputene til stoler, som er uunnværlige hvis du vil beskytte dine tregulv mot riper fra møbler, for eksempel spisebordstoler. Filtputene fås i flere forskjellige versjoner, farger og størrelser, og du kan velge mellom mer eller mindre permanente løsninger.

For eksempel er filtputer med spiker egnet for spisebordstoler og andre møbler, som ofte flyttes rundt. Filtputer med spiker blir sittende, uansett hvor ofte du flytter rundt på stolene. Vanlige selvklebende filtputer, derimot, er en god løsning hvis du vil ha muligheten til å fjerne filtputene igjen. Selvklebende filtputer er også en enkel måte å reparere en vippende kommode eller reol, og de fås i både runde og firkantede varianter.

I jem & fix har vi et stort utvalg av filtputer, dupper og glidesko, med og uten spiker og i mange forskjellige størrelser. Leter du etter grønne eller firkantede filtputer, har vi dem i vårt sortiment, slik at du kan beskytte dine tregulv mot riper og skraper uansett hvilken type filtputer du foretrekker. Se det store utvalget her.