Feiemaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bli kvitt snø og tørre blader med en feiemaskin

Hvis du bare måtte ha en hagemaskin stående i skjulet, hva ville det være?

Det kan godt være at din første umiddelbare tanke ikke faller på en feiemaskin, men faktisk er feiemaskiner en av de hagemaskinene som fortsatt blir mer og mer populær. Og det er ikke uten grunn. Har du for eksempel en lang oppkjørsel eller et stort inngangsparti foran huset, vil en god feiemaskin hvert år spare deg for mange timer med kjedelig og ensformig arbeid, når du skal feie bort og samle opp døde blader. Det kan godt være at feiing og oppsamling av visne blader ikke stå på toppen av listen over de mest irriterende oppgavene i hagen, men har du først opplevd hvor lett og raskt det går med en feiemaskin, blir det vanskelig å gå tilbake til den gammeldagse, manuelle metode med kost og rive. Og når du oppdager hvor praktisk feiemaskinen er om vinteren, der den også kan fungere som en fortreffelig effektiv snørydder, vil feiemaskinen raskt innta plassen som redskapskurets mest verdsatte hagemaskin.

Bruke feiemaskinen hele året

Feiemaskinen kommer virkelig til sin rett om høsten når du skal fjerne visne blader og hageavfall, men en feiemaskin er mye mer enn. En feiemaskin begrenses ikke bare til å kunne brukes til høstens feieoppgaver: Kan med fordel brukes til mange forskjellige oppgaver hele året. Bruk for eksempel feiemaskinen til å rydde fortauet for snø om vinteren og glem å starte dagen med å stå tidlig opp og bruke flere timer for å fjerne snø om morgenen. Hvis det er bare er falt litt snø, kan du nøye deg med å bruke feiemaskinen for å rydde bort snøen. Men hvis det er snakk om en større mengde snø, vil en snøfresermodul være en god idé å investere i. Så med det riktige tilbehøret som for eksempel en snøfreser kan du altså oppgradere feiemaskinen til en svært effektiv snørydder og få fjernet snøen i en fart. Så du trenger ikke sette den for langt inn i skuret når høsten og de visne bladenes herjinger er over. Og når våren nærmer seg er en feiemaskin absolutt ikke ueffen: bruk den for eksempel på den flislagte terrassen til å fjerne smuss og skitt, før du begynner å rengjøre og impregnere flisene. Det er både raskere og langt mer effektivt enn hvis du skulle bruke en vanlig kost.

Bruke feiemaskinen riktig

En feiemaskin er en kraftig og effektiv maskin, og den kan derfor feie bort gjenstander med en voldsom kraft og den egner seg derfor ikke til overflater med løst belegg. Derfor må du huske å ta hensyn til at det ikke ligger større steiner eller andre gjenstander som enten kan knuse ruter eller gi buler i pannen hvis de er blir kastet gjennom luften. Feiemaskinen kaster nemlig all smuss og skitt ut til siden. Derfor må du huske å stille inn og justere maskinen riktig, slik at forbipasserende ikke risikerer å få stein eller grankongler i hodet. Du kan også velge å eliminere risikoen for flygende gjenstander helt. Du kan gjøre dette ved å kjøpe en modul med en oppsamlerkasse som du kan feste til selve feiemaskinen. Denne oppsamlermodulen vil da sørge for at alle blader, småstein og annet søppel vil bli samlet opp i en kasse som du så kan tømme. Har du først investert i en feiemaskin, er det bare småpenger også å kjøpe en oppsamlerkasse - på den måten blir du også kvitt stresset med å få fjernet den sanden og skitten som feiemaskinen kaster ut til siden.

Kjøp en feiemaskin i jem & fix

Hos oss finner du en feiemaskin i høy kvalitet, og selvfølgelig har vi også et godt utvalg av forskjellige ekstrautstyr og tilbehør som snøfresermodul og oppsamlerkasse. Vi har også ekstrautstyr og tilbehør til utgåtte modeller, så hvis du har en feiemaskin av eldre dato, kan det også være at du finner for eksempel en snøfresermodul eller børste som til passer den.