Cafébord og stoler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Cafébord og stoler til terrassen og balkongen>

Leter du etter cafébord og stoler til hagen, terrassen eller balkongen?

Hos jem & fix finner du et stort utvalg av caféborder som passer alle typer hager, terrasser og balkonger. Nyt en frokost om sommeren ved cafébordet, som det naturlige samlingsstedet på terrassen eller balkongen og nyter det gode været.

Har du en stor hage kan du også med fordel plassere flere bord rundt omkring i hagens kriker og kroker og på den måten kan du skape et personlig hagemiljø hvor du kan alltid finne et sted hvor du kan nyte solstrålene og hagens mange dufter. 

Cafébord i mange forskjellige utgaver

I jem & fix har vi mange forskjellige typer hagebord i alle størrelser, design og materialer. For eksempel har vi et stort utvalg av nonwood hagebord som utmerker seg ved å være UV- og værbestandig, og derfor kan stå ute i all slags vær uten å ta skade. Nonwood hagebord egner seg slik godt til for eksempel. balkonger der det er ikke finnes mulighet for oppbevaring om vinteren. I tillegg til hagebord i nonwood  har vi også flere hagebord i plast og metall, samt et praktisk sammenleggbart bord til campingturen. Og uansett om du har god eller mindre plass er det også et cafébord som passer din hage.

Er du ute etter et lite hagebord i kafé-stil som passer til balkongen finner du det her i vårt utvalg av bord. 

I jem & fix, har vi bord i en rekke størrelser og prisklasser, fra den tradisjonelle bord for to til det klassiske bord med plass til hele familien.