Beiser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Beiser i mange forskjellige farger

Har du en gammel trekommode eller andre gamle møbler i tre som trenger litt oppfrisking? Kanskje er hagemøblene i tre falmet etter mange timer utendørs i sol og vind? Da er en god beis en alle tider førstehjelp. Beiser kan brukes til nesten alle ubehandlet eller avsyrede flater i tre og det gir ikke bare treverket en fin, dyp farge.

Beiser beskytter også treet i dybden og lar treets årer og kvister tre frem og dermed klart skiller beis seg markant fra maling. Forskjellen mellom maling og beis er nemlig at der maling legger seg på overflaten av treet, vil beisen bli opptatt i treet på en måte slik at årer og struktur fortsatt trer klart frem. Beis er derfor en flott måte å gjøre treverket enda vakrere, og spesielt for gamle, patinerte møbler kan beis gjøre en stor forskjell. Gamle falmede bilderammer i tre blir også som nye med litt veis, og du bestemmer selv fargens intensitet. Vil du ha en dyp og fremtredende farge, gir du bare treverket et ekstra strøk.

I jem & fix har vi beis i pulverform som bare skal blandes ut med vann. Du kan velge mellom mange ulike stilige farger - selvfølgelig til de vanlige lave prisene.