Bålpanne & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Sikkert bål med en bålpanne

Er du ute etter et hyggelig og stemningsfullt alternativ til den klassiske trekull- eller gassgrillen er en bålpanne kanskje noe for deg.

Med en bålpanne har du muligheten til å lage det perfekte bålet på ditt yndlingssted i hagen, men den kan også brukes til rustikk matlaging over bål. En bålpanne er vanligvis utført i smijern eller støpejern, og de fleste modellene kan flyttes rundt i hagen etter behov på samme måte som de lette modellene også er ideelle å ta med på stranden - eller leirtur.

Forskjellen mellom en bålpanne og et tradisjonell ildsted i hagen er at du med en bålpanne har mer kontroll over bålet, og det er også lettere å tenne opp. I tillegg har en bålpanne den store fordelen at den utvikler mye mindre røyk enn et ildsted, og at den holder bedre på varmen og er derfor mye mer egnet til tilbereding av mat. Med en bålpanne i støpejern kan du lage pinnebrød, bakte poteter, stekt marshmallows og mye mer, men det er like egnet til opptenning av et bål som brenner stabilt og lenge. Men husk å alltid bruke sunn fornuft når du tenner opp, akkurat som du må huske reglene om et ildsted bør plasseres minst 5 meter fra hus med fast tak og 15 meter, hvis det er hus med stråtak.